På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
Reser du från Malmö Airport 31 oktober-1 november? Var ute i god tid!

Viktig information från Malmö Airport

Minimera Maximera

Reser du från Malmö Airport 31 oktober-1 november? Var ute i god tid!

Uppdaterad 2016-10-28 kl. 15:36
Påvens besök i Lund och Malmö kan komma att påverka vägtrafiken till och från flygplatsen förmiddagen den 31 oktober och vid lunchtid den 1 november. Det finns risk för tillfälliga stopp på väg E65 till Malmö och väg 108 till Lund (31 oktober). Det kan även ske en viss påverkan på busstrafik, tillgänglighet till parkeringar samt övrig verksamhet på flygplatsen. Påverkan på flygtrafiken bedöms bli mycket liten. Flygplatsens parkeringsområden är öppna som vanligt. Det kommer inte att vara möjligt för allmänheten att följa påvens ankomst och avresa på plats. Händelsen kommer att sändas på SVT.

Ryanair firar två år och 300 000 passagerare på Malmö Airport

2013-07-11, kl. 13:35

Nyligen firade Ryanair två milstolpar på Malmö Airport. Dels är två år sedan bolaget återupptog sin verksamhet i Malmö, dels har det transporterat 300 000 passagerare.

De lyckliga 300 000:e passagerarna blev Victoria Bjellerup och Viktor Drakfelt från Malmö, som var på väg till Alicante för en veckas semester. De fick en flygvoucher från Malmö till en destination som de själva väljer för sin nästa semester.

Under sommarsäsongen 2013 trafikerar Ryanair sju lågprislinjer från Malmö Airport: Alicante, Barcelona-Girona, London Stansted, Malaga, Palma de Mallorca, Pisa och Wroclaw.