På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Sofia vann resan med Scandjet

2013-06-14, kl. 11:26

Vinnaren i Scandjet-tävlingen är nu utsedd och det blev Sofia Olsson som tog hem priset – ett presentkort på en resa till ett värde av 2 000 kronor.

Tävlingen gick ut på att svara på tre frågor och ge en kort beskrivning av sitt bästa resminne från Malmö Airport. Sofia skrev så här:

"Jag var 14 år och skulle flyga för första gången. Flög hela vägen till USA med min kompis. Vi flög med KLM och deras Cityhopper till AMS och vidare till Detroit och Nashville. Det var en helt fantastisk resa, både för att det var första gången jag flög och att det var till USA. Detta är nu 16 år sedan och jag har flygit väldigt mycket sedan dess, men detta kommer alltid vara ett speciellt minne!"

Hon visste också rätt svar på frågorna: Malmös närmaste Medelhavsdestination är Kroatien, Scandjet flyger från Malmö Airport till Zadar och det finns 3 400 förbokningsbara parkeringsplatser på Malmö Airport.

Grattis Sofia!