På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Till Palma och Malta från Malmö Airport i sommar

2012-05-03, kl. 09:32

Lagom till sommaren startar Ryanair två nya avgångar till två populära destinationer i Europa från Malmö Airport: Palma och Malta. Första avgången är till Palma ikväll kl. 20.15, medan avgången till Malta är den 4 maj kl. 19.20. Resenärerna kommer att kunna flyga till dessa destinationer från Malmö två gånger i veckan.

Malta, beläget bara några mil söder om Sicilien, erbjuder ett behagligt klimat med ett stort utbud av såväl restauranger, shopping, nöjesliv, historiska utfärder, spännande segling samt lyxiga hotell och spa-anläggningar. Palma de Mallorca är huvudstaden på Mallorca och ett välkänt turistresemål med ett stort utbud av sol, bad, fest och shopping. Denna livliga, kosmopolitiska stad har en traditionell spansk atmosfär, och det var här som det första svenska charterplanet landade 1955. Sedan dess har miljontals turister strömmat till den soliga staden.

Sedan Ryanairs start på Malmö Airport sommaren 2011 har bolaget flugit över 75 000 passagerare till de hittills startade 6 destinationerna – Alicante, Barcelona, London, Malaga, Pisa och Wroclaw.