På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
Reser du från Malmö Airport 31 oktober-1 november? Var ute i god tid!

Viktig information från Malmö Airport

Minimera Maximera

Reser du från Malmö Airport 31 oktober-1 november? Var ute i god tid!

Uppdaterad 2016-10-28 kl. 15:36
Påvens besök i Lund och Malmö kan komma att påverka vägtrafiken till och från flygplatsen förmiddagen den 31 oktober och vid lunchtid den 1 november. Det finns risk för tillfälliga stopp på väg E65 till Malmö och väg 108 till Lund (31 oktober). Det kan även ske en viss påverkan på busstrafik, tillgänglighet till parkeringar samt övrig verksamhet på flygplatsen. Påverkan på flygtrafiken bedöms bli mycket liten. Flygplatsens parkeringsområden är öppna som vanligt. Det kommer inte att vara möjligt för allmänheten att följa påvens ankomst och avresa på plats. Händelsen kommer att sändas på SVT.

TNT startar fraktlinje mellan Riga och Malmö Airport

2012-10-01, kl. 13:07

Från och med den 30 september får Malmö Airport ny flygfrakt. Det är TNT som utökar sin verksamhet med en matarlinje från Riga.

Flyget kommer att ankomma tidig kväll till Malmö Airport och flyga tillbaka till Riga tidig morgon, måndag till fredag.

– Fraktaffären är viktig för Malmö Airport och detta tillskott är mycket glädjande, säger Peter Weinhandl, flygplatsdirektör på Malmö Airport.

Flygningarna görs av Raf Avia med en Saab 340 på uppdrag av TNT. Totalt handlar det om upp till 2 000 ton gods på ett helår.