På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Två nya utrikeslinjer från Malmö Airport

2012-10-29, kl. 10:48

Idag startar två nya reguljära utrikeslinjer från Malmö Airport. Norwegian börjar flyga till Las Palmas och Wizz Air till Skopje.

I vinter utökar Norwegian sitt erbjudande från Malmö Airport och lanserar sin första utrikeslinje. Från och med den 29 oktober flyger Norwegian direkt till den populära semesterön Gran Canaria. Avgångarna till Las Palmas kommer att ske varje måndag fram till april.

Gran Canaria är en ö som erbjuder allt från kultur, bra shopping, mängder av restauranger, trevligt nöjesliv och underbara stränder. Gran Canaria har ett bra utbud av hotell i olika prisklasser vilket gör det mycket enkelt för resenären att sätta ihop sin egen semester med hjälp av Internet.

– Det här är Norwegians första utrikesdestination från Malmö och den tar sydsvenskarna till solen och värmen i vinter. Vi välkomnar satsningen, och vår nyligen genomförda undersökning Resenären visar att 43 procent av sydsvenskarna vill åka just till solen när de reser iväg på semester, säger Peter Weinhandl, flygplatsdirektör på Malmö Airport.

Skopje i Makedonien är den sjätte destinationen med Wizz Air från Malmö och även den en destination med mycket sol. Från och med den 29 oktober kommer Wizz Air att flyga direkt till Skopje varje måndag och fredag. Skopje är beläget utmed floden Vadar i en dalgång omringat av en fantastisk miljö med stora berg, Staden har idag ca 700 000 invånare och erbjuder upplevelser och kultur. Skopje blir Wizz Airs sjätte destination från Malmö Airport.