På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Upptäck Niš och Serbien

Foto: Serbiska turistrådet
2015-06-25, kl. 07:00

Nu har du möjlighet att utforska en av de äldsta städerna på Balkanhalvön: Niš. Den 25 juni börjar Wizz Air trafikera staden tre dagar i veckan.

I närheten av Serbiens tredje största stad, Niš, ligger flera bergsområden som besöks flitigt under både sommar- och vintertid. Den bästa skidåkningen finns på berget Kopaonik som ligger på 2000 meters höjd. Här varvas ofta åk i backen med mat och SPA-behandlingar på hotellen som även de ligger på hög höjd. Sommartid är det mycket populärt att hika och utforska den serbiska naturen.

Gillar du mat och dryck är Niš värt ett besök. Utanför staden ligger flera områden som är kända för vinproduktion där du både kan få reda på vinets historia samt smaka serbiskt vin.

Linjen till Niš kommer att trafikeras tre gånger i veckan; tisdagar, torsdagar och lördagar från Malmö Airport. I och med den nya destinationen erbjuder Wizz Air fjorton direktlinjer från Malmö. Detta är Wizz Air andra Serbiska destination.

Boka resa till Niš

Boka din resa till Niš och Serbien hos www.wizzair.com (öppnas i nytt fönster)