På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Välj mellan 22 skidorter från Malmö Airport i vinter

2015-10-08, kl. 15:36

Lagom till 40-årsjubileet toppar STS Alpresor med det bredaste utbudet någonsin – inte mindre än 22 skidorter finns i programmet och du når alla från Malmö Airport. 

Med direktflyg från Malmö Airport till hela fyra olika flygplatser - Genevé, Turin, Innsbruck och Salzburg i vinter blir transfern kort och smidig oavsett vilken av STS Alpresors 22 orter man väljer att åka till. Nyheter hos STS Alpresor är Zell am See (Österrike), Les 2 Alpes (Frankrike) och Courmayeur (Italien).

– Vi har ett bredare utbud än någonsin. Med dessa tre nyheter kan våra gäster välja mellan 22 orter i fyra olika länder i Alperna och Dolomiterna. Hotellstandarden är genomgående hög och nytillskottet Eden Rock passar perfekt in med sin moderna men ändå gemytliga känsla, säger Peter Johnson, VD för STS Alpresor.

STS Alpresors skidresor – se utbud och boka här (nytt fönster)

Nyheter STS Alpresor

Österrikiska Zell am See (bild ovan) är tack vare sitt nordliga läge, den höga höjden och inte minst Kitzsteinhorn-glaciären en av Alpernas mest snösäkra orter. Något som gör denna klassiker till ett säkert kort, inte minst för de första resorna på säsongen. Den charmiga och genuina byn är full av atmosfär och det vidsträckta skidområdet passar såväl proffs som nybörjare. 

Les 2 Alpes rankas som en av Europas tio bästa skidorter. Berömt för en av världens längsta pister med en fallhöjd på otroliga 2 300 meter. Lika berömd är deras Snowpark dit proffs från hela världen kommer för att hoppa och göra tricks. Högst upp i systemet på glaciären är Les 2 Alpes sammanlänkat med den mytomspunna extremorten La Grave. 

Den italienska pärlan Courmayeur ligger vid foten av Mont Blanc, eller Monte Bianco som italienarna säger. Hit kommer skidälskarna för att njuta av soldränkta, breda och välpreparerade pister. Minst lika mycket lockar naturligtvis det italienska köket – i och utanför backen.