Butiker och restauranger

Under 2017 passerade över 41 miljoner resenärer Swedavias flygplatser. Här knyter vi samman människor, handel och affärer med resten av världen, vilket ger dig kundunderlaget för att etablera din restaurang eller butik på en av våra 10 flygplatser.

När du etablerar din verksamhet hos oss får du tillgång till en stor konsumentmarknad. Dessutom tillbringar varje resenär en längre stund på flygplatsen och har tid att besöka din butik, restaurang, eller café. 

Service och säkerhet för ditt företag

På våra flygplatser får ditt företag stöd i form av vaktmästeri, byggservice, IT- och, telefonitjänster, städservice och fastighetsservice. Dessutom garanterar vi larm- och skyddstjänster.

Här finns vi

Swedavia hyr ut lokaler för butiker och restauranger på följande flygplatser: Stockholm Arlanda Airport, Göteborg Landvetter Airport, Bromma Stockholm Airport, Malmö Airport, Luleå Airport, Umeå Airport, Kiruna Airport, Åre Östersund Airport och Visby Airport.

Butiker 

De senaste åren har vårt shoppingerbjudande till resenärerna utökats med fler varumärken och fler butiker. Vi ser gärna att etableringstakten är fortsatt hög, och att resenärerna uppleverer våra flygplatser som ett ställe man möter nyheter och ett brett utbud av shopping.
Intresseanmälan att öppna butik

Restauranger och caféer

Vi har ambitionen att valmöjligheterna för mat och dryck ska bli fler och att så många olika preferenser som möjlighet ska tillfredsställas på våra flygplatser. Därför är vi alltid intresserade av att hitta och utveckla fler koncept.
Intresseanmälan att öppna restaurang eller café

Pop up-butiker

Det finns möjlighet att tillfälligt etablera sig på någon av Swedavias flygplatser, för att stärka varumärket, för att testa marknaden eller en produkt, som en del av en större lansering, eller av någon annan anledning. Hör gärna av dig så kan vi diskutera vilka alternativ som finns för ditt företag.
Intresseanmälan att öppna pop up-butik