Fastigheter

Hyr kontor och investera i fastigheter hos Swedavia

På flygplatserna kan du hyra lokal, öppna en restaurang eller butik. Runt omkring Arlanda och Landvetter växer flygplatsstäder fram – här knyter vi samman människor, handel och affärer med resten av världen.

Miljontals människor passerar Swedavias flygplatser under ett år – oavsett vilken verksamhet du vill etablera får du tillgång till en extremt stor marknad. Genom att hyra kontor har du promenadväg till gaterna och till all möjlig service och flera restauranger och butiker. Som hyresgäst får du hjälp med allt från lokalvård, energi och återvinning till telefoni- och kommunikationstjänster.

Swedavia äger och driver tio flygplatser – från Kiruna i norr till Malmö i söder – och att ha sin verksamhet på en flygplats är att befinna sig i ett kommunikationsnav. Du har nära till andra städer i Sverige och övriga världen och får samtidigt uppleva den speciella flygplatskänslan där världen möts varje dag.

Vid Arlanda växer Airport City Stockholm fram – en flygplatsstad med ett oöverträffat läge i den växande regionen mellan Stockholm och Uppsala och med närhet till övriga världen. Målet är att vara hållbar, kommersiell, nära, urban och ekologisk vilket gör Airport City Stockholm till ett världsunikt stadsutvecklingsprojekt. 

På Airport City Göteborg planeras det för verksamheter inom logistik, handel, upplevelser, kontor samt hotell och konferens. Här befinner du dig mitt i en av de starkaste tillväxtregionerna i norra Europa där vi knyter samman människor, handel och affärer i regionen med resten av världen.