Office One – kontor på Arlanda med världen runt hörnet

Office One är ett nybyggt kontorshus med ett mycket centralt läge på Stockholm Arlanda Airport, alldeles intill flygplatsens terminaler, kommunikationer, hotell och annat serviceutbud. Med ett kontor här jobbar du nära både Stockholm och Uppsala – och kommer samtidigt närmare kunder och affärspartners i resten av Sverige och övriga världen.

Office One invigdes våren 2019 och många hyresgäster har redan hunnit flytta in. I huset finns bland andra United Spaces, en av Nordens ledande aktörer inom coworking, flygbolaget Norwegian, banken SEB, fönstertillverkaren Dovista Sverige och ambulansflygföretaget Babcock Scandinavian AirAmbulance.

Vill du också ha ditt kontor på Stockholm Arlanda Airport?

Office One inrymmer 15 000 kvadratmeter yta för kontor, konferenslokaler, utställningar eller showroom. Här får du möjligheten att skapa en unik mötesplats utifrån dina behov. Oavsett vilka förutsättningar du har kan vi erbjuda flexibla lösningar som passar dig och ditt företag.

Kontakta oss

Hitta hit

Besöksadress: Office One, Tornvägen 17 A, Stockholm-Arlanda

Hitta till Office One (pdf)

Mer om Office One

Miljöcertifierad byggnad

Byggnaden är utformad för maximal effektivitet och minimal energiförbrukning. Den är försedd med högkvalitativ isolering, klimatstyrning och ventilation och ska certifieras enligt BREEAM-SE, nivå Excellent. BREEAM är ett miljöcertifieringssystem för byggnader och Excellent är den nästa högsta betygsnivån.

Office One är också en av de byggnader som bidrog till att Swedavia 2019 tilldelades priset som "Årets fastighetsägare med högsta snittbetyg i BREEAM-SE" av branschorganisationen Sweden Green Building Council. Läs mer om utmärkelsen här.

Närservice

Office One ligger precis intill SkyCity och terminalerna, vilket innebär att du har butiker, restauranger, hotell, apotek, vårdcentral, banker, kemtvätt och annan service inom räckhåll.

Parkeringsmöjligheter

Parkering finns att hyra i närområdet.

Mer information

Broschyr: Office One (pdf)
Exempel på planlösning (pdf)
Ta en visuell rundtur här

Visste du att...

… Stockholm Arlanda Airport har riktigt bra tåg- och busskommunikationer? 

Stockholm-Arlanda 18 min (Arlanda Express), Uppsala-Arlanda 18 min (UL), Upplands Väsby-Arlanda 8 min (SL), Knivsta-Arlanda 8 min (UL), Solna-Arlanda 29 min (SL).

Arlanda Express, SL och UL erbjuder personalkort och månadskort där stationsavgiften ingår. Flygbussarna är också ett alternativ för många av flygplatsens medarbetare. Det finns bland annat linjer till Bromma och Liljeholmen.

United Spaces har öppnat i Office One

En av Nordens ledande aktörer inom coworking, United Spaces, har öppnat i Office One. United Spaces erbjuder flexibla kontorslösningar och 45 mötesrum för 2 till 80+ personer.

Läs mer om United Spaces här

Möt en av hyresgästerna

2019-05-10 En av Sveriges ledande fönstertillverkare, Dovista Sverige, flyttar in i nybyggda kontorshuset Office One under våren 2019. Vi tog kontakt med Beatrice K Henriksson för att få veta mer om företaget och varför de väljer att etablera kontor på Stockholm Arlanda Airport.

Hallå där, Beatrice K Henriksson! Berätta lite om Dovista Sverige

Vi ingår i den danska Dovista-koncernen – och sedan ett par år tillbaka är jag ansvarig för hela Dovistas svenska verksamhet som består av Svenska Fönster med varumärkena SP och Traryd samt Mockfjärds och Snidex. Vi tillverkar och säljer kvalitetsfönster i trä till både privatpersoner och företag inom byggentreprenad, främst via byggfackhandeln. Vi utför även installation via Mockfjärds.

Ni flyttar in i Office One under våren 2019. Varför väljer ni att öppna kontor på Stockholm Arlanda Airport?

Idag har Dovista Sverige verksamhet i Edsbyn, Söderhamn, Borlänge och Burträsk. Flera av våra koncernfunktioner är utspridda över norra Europa och vi har länge känt behov av ett kontor i Stockholm – som knutpunkt för vår organisation, för att kunna attrahera specialistkompetens och för att komma närmare våra kunder. För oss är läget på Stockholm Arlanda Airport bättre än Stockholm city eftersom många av våra medarbetare och kunder reser in med flyg, tåg och bil. Vi uppskattar också närheten till flygplatsen då vi har många besökare från Danmark, men också från andra delar av världen.

Hur många av er era medarbetare kommer att arbeta på Arlanda?

Kontoret på Arlanda kommer att fungera som en mötesplats och projektkontor för samtliga medarbetare i Dovista Sverige. Vi etablerar vårt Framtidslabb här och samlar expertkunskap inom byggentreprenad. Ett antal kommer ha sin fasta arbetsplats på Arlanda, men det kommer framförallt att bli en knutpunkt – för både medarbetare och kunder.

Namn: Beatrice K Henriksson

Titel/roll: Vice President i den danska fönsterkoncernen Dovista A/S med ansvar för Sverige samt vd för den största enheten i Sverige, Svenska Fönster.

På fritiden: Jag älskar att träna och resa tillsammans med min familj. En höjdpunkt på året är vår årliga skidsemester tillsammans med en stor skara vänner.

Bästa flygplatstipset: Eftersom jag reser mycket och oftast tidigt på morgonen, passar jag på att äta frukost efter att jag har checkat in. Det finns många trevliga caféer och är ett trevligt sätt att starta resan.