På denna webbplats använder vi cookies
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
{{importantAnnouncements[0].HeadLine}}
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
Uppdaterad: {{importantAnnouncement.LastUpdated}}

Tillsammans möjliggör vi för människor att mötas

På Swedavias flygplatser möts hela världen, varje dag. Det innebär en mångfald av förväntningar, förhoppningar, behov och önskemål.

Våra flygplatser finns från Malmö i söder till Kiruna i norr och vi erbjuder jobb inom många olika yrkesområden och roller. Swedavia ger möjligheter att vara en viktig del i att skapa morgondagens kundupplevelse i en dynamisk och utvecklande flygplatsmiljö med internationell prägel på en engagerande och inkluderande arbetsplats.

Varför Swedavia?

  • Oavsett roll blir du en del av och kan skapa och utveckla reseupplevelsen på en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär.

  • Bredden i vår verksamhet skapar spännande möjligheter för individen att växa, arbeta mer specialiserat eller engagera sig i något intressant projekt.

  • Alla medarbetare ska ha samma möjlighet att utvecklas och vi välkomnar personer med olika erfarenheter för att ha mångfald bland våra medarbetare.

  • Vi är ett företag som vill visa vägen och vara en god förebild när det gäller hållbarhet. Vi arbetar aktivt med att utveckla samarbeten och relationer för att på bästa sätt kunna bidra till samhället i stort.

Låter Swedavia som en arbetsgivare för dig? Tveka inte att klicka dig vidare till våra lediga jobb för att se vilka spännande tjänster vi har just nu. Du hittar våra lediga jobb här.

Här hittar du jobb hos våra samarbetspartners.