På denna webbplats använder vi cookies
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
{{importantAnnouncements[0].HeadLine}}
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
Uppdaterad: {{importantAnnouncement.LastUpdated}}

Swedavia Konsult

Swedavia Konsult

Karin Sundström

I navet av svensk flygplatsverksamhet under utveckling

En flygplats är en komplex miljö med många olika utmaningar där miljontals resenärer passerar årligen. Resandet ökar från år till år, tekniker utvecklas, nya destinationer tillkommer och våra resemönster ändras. Detta ställer krav på kapaciteten vid flygplatserna som därför ständigt utmanas med såväl ombyggnation som utbyggnation för att kunna möta kundernas krav och önskemål.

Det är här vi på Swedavia Konsult verkar och gör skillnad!

På Swedavia konsult jobbar vi alltid nära uppdragsgivaren och engagerar oss i utvecklingen av våra och andra kunders flygplatser, allt med syfte att kunna möta det ökande resandet. Vi har efterfrågad och erkänd kompetens för de flesta av Swedavias utvecklingsprojekt.

På Swedavia Konsult har vi samlat den spetskompetens som behövs kring ett antal viktiga områden när det gäller att driva och utveckla flygplatsverksamhet för våra tio flygplatser.

Vi har spetskompetens inom:

Leda uppdrag och projekt
Flygplatstekniska system
Affärs- och verksamhetsutveckling 
Mark och beläggning
Flygplatsplanering 
Akustik och miljö
Bygg och installation

Hos oss kan du arbeta med alltifrån att leda utredningar, analyser och förstudier till att genomföra projekt och uppdrag på Swedavias och andra kunders flygplatser.

Skicka in din intresseanmälan här.