På denna webbplats använder vi cookies
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
{{importantAnnouncements[0].HeadLine}}
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
Uppdaterad: {{importantAnnouncement.LastUpdated}}

Operations Coordinator på Arlanda

Som Operations Coordinator hos Bring Express på Arlanda Flygplats har du en samordnande roll mellan kunder och bolagets driftsenheter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består till stor del av  administration och kommunikation. Du arbetar med flertalet kunder och kontaktytorna är många, både internt och externt.

Förekommande arbetsuppgifter

  • Ta emot inkommande transportbokningar och hantera kundärende över telefon och epost för kunder som främst vill boka flygfrakt.
  • Genomföra och/eller delta vid kundmöten
  • Operativt vara länken mellan kunder och bolagets driftenheter
  • Ansvara för att bolagets kunders beställda tjänster utförs enligt uppsatta ramar/tjänstekrav och i övrigt på ett tillredställande
  • Administrera (fakturering, debitering, avvikelserapporter)
  • Kravställande att driftsenheterna levererar gods inom uppsatta ramar

För att trivas i tjänsten tror vi att du är en person med bra kommunikativa färdigheter. Du har lätt för att skapa nya relationer med kunder, samarbetspartners och kollegor. Du är bekväm i en roll som kräver flexibilitet och ett lösningsorienterat arbetssätt.

Din bakgrund

  • 3 årigt gymnasium
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska
  • Tidigare erfarenhet av logistikbranschen är meriterande

Vi erbjuder

En utvecklande tjänst i en av koncernens mest spännande miljöer och med möjlighet att påverka Brings framtid. Vi erbjuder dig även stora möjligheter till både personlig utveckling och karriärmöjligheter inom koncernen. Dessutom får du arbeta tillsammans med trevliga kollegor som har hög kompetens, stort driv och engagemang i en koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan.

Omfattning och placering

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde 2019-04-01 eller enl överenskommelse.

Placeringsort är Stockholm Arlanda Airport

Skicka in din ansökan redan idag genom länken nedan!
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1641&ProjectId=144422&DepartmentId=18999&MediaId=5

Ansökningarna hanteras löpande och vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan nu.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Niklas Billhäll, 072-995 82 34, niklas.billhall@bring.com

För frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta HR-avdelningen, Anna Lövén Claesson, 070-422 56 45,  anna.claesson@bring.com.

Vi har fokus på personlig mångfald som en naturlig spegling av hur samhället ser ut och välkomnar alla att söka. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Till ansökan