Gå till innehåll

Affärsområdesspecialist till Parkering & Angöring

Sigtuna
Tillsvidareanställning
Marknad & kommunikation
Sista ansökningsdag: 2023-09-25

Vi söker dig som vill driva utvecklingsprojekt och analysera trender inom området Parkering och Angöring. Hos oss får du vara med och säkra upp Swedavias attraktivitet avseende tillgänglighet, intäkter och kundnöjdhet!

Vi arbetar med flera spännande projekt som bland annat handlar om att förenkla resan för våra resenärer via nya digitala lösningar, att omhänderta olika behov för våra kundgrupper, och att förbättra effektiviteten i den löpande verksamheten.

Som Affärsområdesspecialist blir du en del i ett engagerat team och får jobba med olika kunder och partners i en intensiv och spännande flygplatsmiljö!


Dina arbetsuppgifter
Med kundens behov i fokus arbetar du process- och produktorienterat. Du tar fram underlag som utvecklar affären, exempelvis genom analyser och business case, samt analyserar frågeställningar kopplade till pågående projekt för att driva dem framåt. Vidare kravställer du utifrån nya förutsättningar och trender samt kommer med initiativ som kan nyttjas vid utveckling av nya produkter. Med parkering och angöring menar vi resenärernas färdsätt till och från våra flygplatser, exempelvis buss, tåg och taxi.

I dina ansvarsområden ingår att

  • Ta fram beslutsunderlag vid behov till ledningsgrupper, styrgrupper och arbetsgrupper på olika nivåer.
  • Bidra till Parkering & Angörings utveckling genom att förvalta och medverka i utveckling av strategier och affärsmodeller.
  • Driva och delta i utvecklingsaktiviteter och utvecklingsprojekt.
  • Bidra till affärsområdets affärsplanering och uppföljning genom aktivitetsplanering och handlingsplaner.
  • Stödja affärsområdeschef och kollegor med information som uppföljning, analyser, prognoser, risker, business case och liknande.

Du ingår i affärsområde Parkering & Angöring inom affärsenheten Marknad och Försäljning. Ditt team består av åtta personer med olika roller och kompetenser och rapporterar till teamets affärsområdeschef.

Möjlighet finns att del av tid arbeta på distans. Resor förekommer i jobbet, i första hand inom Sverige men även utrikesresor kan förekomma.

Din profil
Vi ser att du har relevant högskoleutbildning eller avslutad gymnasieutbildning med relevant arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av arbete med affärsutveckling, produktutveckling eller liknande, gärna inom någon av branscherna parkering, buss, tåg eller taxi.

Då tjänsten innebär kontakt med både kunder och kollegor behöver du kunna formulera dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift. Vidare är du en van användare av Officepaketet och har giltigt B körkort så du kan ta dig runt på flygplatsen.

Som person är du;

  • trygg i dig själv och van att ta initiativ
  • ansvarsfull och tycker om att strukturera upp ditt arbete
  • en lagspelare som tycker om att samarbeta med andra
  • kommunikativ, tydlig och lösningsorienterad
  • resultatorienterad

Vi ser fram emot din ansökan!

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan.

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

Varmt välkommen med din ansökan!


För frågor kontakta

Johan Lindsten
0708916253

Våra värderingar

Vi strävar efter att utvecklas till ett bolag där allt vi gör präglas av våra värderingar med högsta tänkbara service vid flygplatserna.

 

Pålitlighet  Engagemang

 

 

 

 

Nytänkande Välkomnande