Airport Officer säkerhetskontroll/expeditionstjänst till Kiruna Airport

Kiruna
Särskild visstidsanställning
Övrigt
Sista ansökningsdag: 2023-02-28
Till ansökan

Kiruna flygplats är en dynamisk flygplats, vi arbetar med kontinuerliga förbättringar för att vara en del av framtidens flygplats och bidra till Kirunas tillväxt. Flygplatsen är en Basic Airport där grundtanken är att en stor del av personalen har flera kompetenser för att kunna utföra flera av flygplatsens förekommande arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete på en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär!

Dina arbetsuppgifter
Som Airport Officer kommer du att arbeta i vår säkerhetskontroll och/eller expeditionstjänst, vilket innebär arbete med check-in av passagerare och bagage, boarding samt arrival service. I arbetet ingår även lokalvård. Det finns många möjligheter till vidareutbildning inom dessa områden; till exempel inom röntgenkontroll av bagage. 

Anställningen innebär visstid på mer än 6 månader. 


Din profil
Vi ser gärna att du som söker har något eller några års erfarenhet av arbete i servicesektorn och är van att jobba med kunder, självklart har du ett gott kundbemötande. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi värdesätter att du är lyhörd för verksamhetens behov, van att ta eget ansvar samt har förmåga att ta initiativ. Du är bra på att planera, har ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs i mötet med människor och ser service som ett naturligt inslag i ditt arbete. Vid vissa tillfällen kan arbetet på flygplats vara intensivt i ett högt tempo så förmågan att kunna hantera många bollar i luften samtidigt är av stor vikt.

Krav på körkort B samt goda språkkunskaper i både engelska och svenska. Jobbet förutsätter god kommunikation i både skrift och tal. Det är givetvis ytterligare meriterande med andra språkkunskaper utöver engelska och svenska. För att kunna ta dig till flygplatsen under dygnets alla timmar behöver du även vara boende i Kiruna.

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.  

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.


För frågor kontakta

Stefan Samuelsson
010-1094638
Till ansökan

Våra värderingar

Vi strävar efter att utvecklas till ett bolag där allt vi gör präglas av våra värderingar med högsta tänkbara service vid flygplatserna.

 

Pålitlighet  Engagemang

 

 

 

 

Nytänkande Välkomnande