Busstrafikledning

Sigtuna
Tillsvidareanställning
Drift, underhåll & teknik
Sista ansökningsdag: 2023-01-30

Är du en fena på att koordinera och ge service? Nu söker vi dig som vill jobba med oss i teamet av Trafikledare på Swedavia!

Som trafikledare har du en hög servicenivå och kan erbjuda såväl kunder som medarbetare ett trevligt och professionellt bemötande. I tjänsten ingår att koordinera beställningstrafik och vara tillgänglig vid frågor gällande linjetrafik samt busskörning.

I denna tjänst får du stor möjlighet att påverka våra medarbetare och kunders upplevelse av flygplatsen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst med skiftgång.

 

Dina arbetsuppgifter
Främsta arbetsuppgiften är att allokera bussar till specifika parkeringsplatser. På Arlanda finns begränsat antal uppställningsplatser för bussar och målet är att all busstrafik skall få en parkeringsplats vid ankomst till Arlanda. Du har regelbunden kontakt med bussbolag och sitter som spindeln i nätet för att få trafiken till Arlanda att flyta på ett bra, tryggt och smidigt sätt. Även busskörning ingår i rollen.

Tjänsten är relativt ny och det finns goda möjligheter att vara med och utveckla den. Du ingår i en grupp om sju trafikledare och din närmaste ledare är gruppens Teamchef. 

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, eftersom du ständigt är i dialog med såväl kunder och kollegor som leverantörer. Du har goda IT-kunskaper och gärna erfarenhet av Dirigo, Gate runner och Smart View. Du har D-körkort och YKB eftersom du delvis själv kommer att arbeta med busskörning. Har du erfarenhet av trafikledning och koordinering av bussar ser vi det som meriterande. 

För att trivas i rollen tror vi att du är självgående, flexibel och serviceinriktad. Du ser lösningar istället för problem och tycker om att arbeta strukturerat. 

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.  

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.


För frågor kontakta

Cilla Nordlund
0738677329

Våra värderingar

Vi strävar efter att utvecklas till ett bolag där allt vi gör präglas av våra värderingar med högsta tänkbara service vid flygplatserna.

 

Pålitlighet  Engagemang

 

 

 

 

Nytänkande Välkomnande