Gå till innehåll

Drifttekniker till Stockholm Arlanda Airport

Drift, underhåll, logistik & teknik
Heltid
Tekniker
Sista ansökningsdag: 2024-08-04
Till ansökan

Vi söker en drifttekniker som vill hjälpa oss fortsätta lyckas och utvecklas. Vill du vara med i arbetet att säkerställa den servicegrad och atmosfärsnivå som krävs för att driva en flygplats i toppklass så skicka in din ansökan redan idag!

Anläggningar och System har uppdraget att äga, underhålla och utveckla all infrastruktur på Stockholm Arlanda Airport och därigenom leverera funktion, kapacitet och tillgänglighet till våra resenärer. Som drifttekniker kommer du att arbeta med drift och underhåll av våra anläggningar och byggnader på flygplatsen.

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen arbetar du både självständigt och tillsammans med kollegor. Vårt fokus är inställt på att genom framgångsrikt förebyggande underhåll och anläggningsutveckling kunna minimera behovet av akut felavhjälpning och uppfylla våra kunders förväntningar. Din insats kommer att vara viktig för oss i strävan att nå våra mål. I dina arbetsuppgifter ingår felavhjälpning, service, underhåll och utveckling av flygplatsens byggnader samt tekniska anläggningar och system.

Du dokumenterar, rapporterar och följer upp utfört arbete i vårt underhållssystem (IFS) och i enlighet med fastställda rutiner föreslår du åtgärder för att förekomma och eliminera potentiella fel.

Du blir en del av ett team omkring 10 kollegor som tillsammans ständigt arbetar för att förbättra och utveckla våra processer och system.

Din profil

Vi vill att du:

  • har gymnasieutbildning inom teknik eller förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt
  • har kunskaper och erfarenheter av drift, underhåll och utveckling av anläggningar
  • har intresse gällande mekaniska och flödesinriktade processer
  • har goda svenska kunskaper i tal och skrift samt grundläggande engelska kunskaper i tal detta för att kunna kommunicera med kollegor och kunder på flygplatsen
  • har B-körkort då tjänsten innebär att ta sig runt till anläggningarnas olika delar på flygplatsen

Det är meriterande om du har kompetens inom bygg, mekanik (dörrar/rulltrappor/hissar). 

Som person är du praktiskt lagd och kan planera arbetet utifrån givna förutsättningar, har lätt för snabba kast och gillar att lösa problem tillsammans med kollegor och övriga aktörer på flygplatsen. Din arbetsgrupp jobbar tätt tillsammans varpå du behöver trivas att arbeta i grupp och även tycka om att ha ett brett kontaktnät.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att arbeta i ett engagerat och ambitiöst team som ser till att vi har nöjda resenärer både när de anländer och lämnar vår flygplats.


Sista ansökningsdag är den 4 augusti och vi ser fram emot din ansökan!

Hur är det att arbeta på Swedavia?
Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad – läs mer här! Jobba hos oss | Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänster även en säkerhetsprövning.  


För frågor kontakta

Lisa Grané

Till ansökan

Våra värderingar

Vi strävar efter att utvecklas till ett bolag där allt vi gör präglas av våra värderingar med högsta tänkbara service vid flygplatserna.

 

Pålitlighet  Engagemang

 

 

 

 

Nytänkande Välkomnande