Gå till innehåll

Fälttekniker till Bromma Airport

Drift, underhåll, logistik & teknik
Sista ansökningsdag: 2024-08-18
Till ansökan

Vill du ha ett omväxlande, roligt och fysiskt arbete? Då är du rätt person för oss!

Inför kommande vintersäsong söker vi nu ett antal fälttekniker som tillsammans ska arbeta för att flygplan ska kunna starta, landa och taxa på ett säkert sätt på vår flygplats även vintertid.

Vi erbjuder ett arbete i en spännande miljö med ständig rörelse! Tillsammans med dina kollegor spelar du en viktig roll för att flygplatsen ska fungera samt påverkar hur vår flygplats uppfattas av våra kunder och resenärer.

Vad innebär rollen?
Som vintersäsongsanställd fälttekniker har du en mängd olika arbetsuppgifter. Din huvuduppgift är att se till att landningsbana, taxibanor och uppställningsplatser för flygplan röjs fria från snö. Även ytor utanför flygplatsen ingår i arbetsuppgifterna.
Arbetet är varierande liksom vädret och vid barmark inriktas arbetet bland annat på renhållning, slyröjning, vård och underhåll av maskinparken samt underhåll och drift av flygplatsen.

Vi på fältet stöttar även andra avdelningar på flygplatsen vid tillfällen som kräver det, exempelvis glykolsugning, bagagehantering och ledsagning.
Yrkesområdet är brett och det finns möjligheter till att ständigt lära sig nya saker då vår maskinpark är stor och innehåller ett flertal olika typer av maskiner. Tjänsten innebär skifttjänstgöring (kvällar, helger och storhelger). Du är utomhus en stor del av dagen och vissa arbetsmoment är fysiskt tunga. Detta förutsätter att du trivs med ett aktivt arbete och har en fysik som möter upp till detta. I din vardag krävs en förståelse och respekt för det regelverk som verksamheten vilar på samtidigt som det finns utrymme för förbättringsförslag och egna initiativ

Vem är du?
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi vill att du är lyhörd för verksamhetens behov, har en mycket god samarbetsförmåga och hanterar oförutsedda händelser och nya arbetsuppgifter på ett flexibelt och konstruktivt sätt. Arbetet sker ofta i ett högt tempo och integreringen mellan funktioner gör att du bör uppskatta variation och ”snabba ryck” för att trivas hos oss. Du trivs i mötet med människor och ser service som ett naturligt inslag i ditt arbete.

Du har gymnasiekompetens eller några års erfarenhet från arbetslivet. Du har god kunskap i svenska och grundläggande kunskaper i engelska, då vi använder oss av radiokommunikation på flygplatsen och inga missförstånd eller otydligheter får förekomma.
Krav på C-kort, då flygplatsens många fordon kräver det.

Meriterande med Yrkesförarbevis (YKB) samt körvana av olika arbetsfordon. Fördel med tidigare erfarenhet av bland annat snöröjning, fastighetsservice, byggnationer, sanering, el, asfalt, vägarbete, anläggning, entreprenad eller trädgårdsarbete. Vi ser även att du har grundläggande datakunskaper, kan läsa/skicka mail samt utföra webbaserade utbildningar och läsa i flygplatsens rutiner.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jamal Bougmza, jamal.bougmza@swedavia.se

Sista ansökningsdag är den 2024-08-18 och vi ser fram emot din ansökan!

Vi kommer under perioden vecka 30-31 ha begränsad möjlighet att svara på frågor. Urvalsarbetet kommer att påbörjas vecka 32.

Hur är det att arbeta på Swedavia?
Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad – läs mer här! Jobba hos oss | Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänster även en säkerhetsprövning.

 


För frågor kontakta

Till ansökan

Våra värderingar

Vi strävar efter att utvecklas till ett bolag där allt vi gör präglas av våra värderingar med högsta tänkbara service vid flygplatserna.

 

Pålitlighet  Engagemang

 

 

 

 

Nytänkande Välkomnande