Fordonstekniker till Sveriges finaste verkstad - Stockholm Arlanda Airport

Sigtuna
Tillsvidareanställning
Drift, underhåll & teknik
Sista ansökningsdag: 2023-01-22

Vill du arbeta på en spännande och unik arbetsplats? Gillar du ny teknik och att arbeta med tunga fordon? Då är enheten Underhåll STO - Fordon en perfekt arbetsplats för dig.

Vi erbjuder ett arbete med varierande arbetsuppgifter där du blir en del av ett sammansvetsat team om 10 mekaniker och får jobba i en ny toppmodern verkstad på 5000 kvm med arbetsmiljö och säkerhet i fokus. Ditt arbete som fordonstekniker är mycket betydande för att flygplatsen ska kunna upprätthålla sin verksamhet.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som fordonstekniker ansvarar du bland annat för att utföra förebyggande, avhjälpande och planerade underhållsåtgärder samt reparationer på flygplatsens fordon, maskiner, redskap och utrustning. Du och ditt team ansvarar även för fordonen i vår Fordonspark som till stor del består av flygplatsspecifik utrustning anpassad för snö- och halkbekämpning, tunga fordon som till exempel lastbilar, bussar, brandbilar, dumprar, och entreprenadmaskiner. Det finns även eltruckar, bagagevagnar, flygplanstrappor, lätta transportfordon, och personbilar.

I dina arbetsuppgifter ingår, avrapportering av eget utfört arbete och kundbemötande. Resor till Swedavias övriga flygplatser kan förekomma.

Din profil
Vi söker dig som har gymnasiekompetens som fordonstekniker med minst 3 års erfarenhet av att arbeta som mekaniker med tunga fordon. Vi ser gärna att du har kunskap om fordonselektronik, hydraulik och pneumatik.

Du har datavana och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska då all rapportering och dokumentering sker i vårat affärssystem IFS. 

Som person är du tekniskt intresserad och arbetar bra tillsammans med andra. Du är flexibel och kan prioritera viktiga och akuta arbetsuppgifter samt kan strukturera upp ditt arbete. Du behöver ha servicekänsla och kunna föra en god kommunikation med våra olika kunder på flygplatsen.

För tjänsten är C och B-körkort ett krav.

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.  

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.


För frågor kontakta

Filip Dyrvall
073-8677683

Våra värderingar

Vi strävar efter att utvecklas till ett bolag där allt vi gör präglas av våra värderingar med högsta tänkbara service vid flygplatserna.

 

Pålitlighet  Engagemang

 

 

 

 

Nytänkande Välkomnande