Förvaltningsansvarig inom Digital Arbetsplats, fokus på Office 365

Sigtuna
Tillsvidareanställning
IT
Sista ansökningsdag: 2023-02-13
Till ansökan

Vi söker nu en förvaltningsledare som ska ta sig an det utmanande uppdraget att bli objektspecialist för den digitala arbetsplatsen med fokus på Office 365 för Swedavias flygplatser! 


Swedavias IT-organisation består av ca 90 personer med 7 olika team där du som förvaltningsledare Collaboration services kommer att tillhöra teamet ”Arbetsplats”. Tillsammans med 9 andra förvaltningsledare säkerställer du Swedavias arbetsplatsrelaterande IT-tjänster samt ser till att dessa håller rätt standard, effektivitet och fyller användarnas behov på arbetsplatsen.

Här har du möjlighet att utvecklas inom ditt område och ta ansvar för att dina kollegor på Swedavia kan utföra sina respektive arbetsuppgifter på ett effektivt sätt.

Dina arbetsuppgifter

Som förvaltningsledare arbetar du för att alla anställda ska få möjlighet till att arbeta digitalt genom den utrustning som möjliggör det hybrida arbetssättet. Arbetet sker enligt PM3 och ITIL som arbetssätt där du blir objektspecialist inom dina områden. 

Swedavia har en outsourcad IT-leverans och du ansvarar för MS Office 365 applikationerna samt de delar som fortfarande är on-prem som t ex mail och olika fillagringslösningar.

Tjänsten är en hybridroll med möjlighet att jobba hemifrån 50% och på plats på någon av Swedavias 10 flygplatser eller vårt kontor i Norrköping 50%.

Din profil

Vi söker dig som har mycket god erfarenhet av Microsoft 365 för den hybrida arbetsplatsen. Du har tidigare erfarenhet av att i dialog med övriga intressenter i verksamheten introducera och vidareutveckla collaboration tjänster, samt erfarenhet från leverantörsstyrning och livscykelhantering. Meriterande med erfarenhet av PM3 och ITIL.

Du har ett tekniskt intresse och drivs av möjligheten att jobba med förbättringsarbete samt hitta effektiva lösningar. Du har förmågan och gillar att sätta dig in i verksamhetens behov och krav för att sedan kunna omsätta dessa till lösningar som gör verklig nytta för Swedavia som helhet. Krav på flytande svenska i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska.

Som person är du bra på att samarbeta med andra och kan på egen hand driva dina uppdrag framåt. Du kommer att ha mycket kontakt med kunder och leverantörer varpå du behöver tycka om att etablera nya kontakter och ha ett gott bemötande.

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.  

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.


För frågor kontakta

Lena Thorén
073-8677405
Till ansökan

Våra värderingar

Vi strävar efter att utvecklas till ett bolag där allt vi gör präglas av våra värderingar med högsta tänkbara service vid flygplatserna.

 

Pålitlighet  Engagemang

 

 

 

 

Nytänkande Välkomnande