Gå till innehåll

HR-administratör med fokus på kompetens och utbildning

HR & kommunikation
Sista ansökningsdag: 2024-08-04
Till ansökan

Vi söker nu en ny driven kollega som ska stärka upp vårt fantastiska kompetensteam i Norrköping!

Vad innebär rollen?

Ditt team består av tre personer som står för basen av vår leverans av administrativt stöd som rör roller, befattningar, certifieringar, lärarledd utbildning och webutbildning/e-learning. Du har även tät kontakt som supportstöd med ledare och local training managers och hjälper dem i deras verksamhetsnära arbete. Vi arbetar helt oberoende av organisation eller arbetsuppgifter vilket innebär att alla i teamet jobbar med hela administrativa kedjan för samtliga av våra medarbetare.

Arbetet utförs även tillsammans med kollegor från andra team, som exempelvis Ariport Academy, HR Service Desk och HR-administratörer/lönespecialister.

Vem är du?

Du är utbildad HR-administratör via yrkeshögskola eller motsvarande. Alternativt har du flera års erfarenhet av kompetensadministration i större organisationer (fler än 1000 anställda).

Vi fäster stor vikt vid goda svenska och engelska kunskaper i tal och skrift, att du är utåtriktad och bekväm att kommunicera via både mail och telefon. Du har mycket goda kunskaper i Microsoft Excel och det är särskilt meriterande om du även har erfarenhet av Talent management-systemet SABA/Visma som vi arbetar i på Swedavia.

Din roll kommer att vara såväl administrativ som kommunikativ, därför tror vi att du som person har ett högt servicetänk, är noggrann, utåtriktad och har god framåtanda där den gemensamma teaminsatsen är den som räknas.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med glada och trevliga kollegor i ett fint kontor centralt i Norrköping. Dessutom törs vi lova att du får arbeta med en bred palett inom kompetens- och utbildningsområdet mot våra flygplatser.

Det här är en tidsbegränsad anställning under minst ett år.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Johansson, fredrik.x.johansson@swedavia.se.

Sista ansökningsdag är den 4 augusti och vi ser fram emot din ansökan!

Hur är det att arbeta på Swedavia?
Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad – läs mer här! Jobba hos oss | Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänster även en säkerhetsprövning. 


För frågor kontakta

Fredrik Johansson, fredrik.x.johansson@swedavia.se

Till ansökan

Våra värderingar

Vi strävar efter att utvecklas till ett bolag där allt vi gör präglas av våra värderingar med högsta tänkbara service vid flygplatserna.

 

Pålitlighet  Engagemang

 

 

 

 

Nytänkande Välkomnande