Ledningsstöd Operations STO

7 dagar kvar att ansöka

Sigtuna
Tillsvidareanställning
Administration & koordinering
Sista ansökningsdag: 2023-02-12
Till ansökan

VI söker en driven och noggrann administrativt stöd till Operations STO med placering på Terminal 4. 
I denna roll ansvarar du för gemensamma uppgifter och är ett stöd för avdelningens samtliga ledare, vilket innebär både administrativa och operativa arbetsuppgifter. Det är en central och viktig roll med ett brett arbetsområde. 
Dina uppgifter är bland annat att vara ett stöd i praktiska frågor för avdelningens olika verksamheter, on-boarding av nya medarbetare inklusive planering av delar av deras upplärning. Därtill ingår i arbetet att lösa problem i våra IT-system, uppdatera intranätet samt att koordinera studiebesök, evenemang och andra händelser på avdelningen. Enklare ekonomi-administrativa sysslor som fakturaunderlag, kontering med mera ingår också. 

Dina arbetsuppgifter

I denna roll arbetar du med en mängd varierande arbetsuppgifter och är en koordinerande funktion där du bland annat är du kontaktperson för gentemot andra administrativa funktioner, samordning vid gemensamma möten säkerställande och felanmälan av IT-miljön och är i många ärenden första kontaktperson när ärenden eller frågor uppstår. 

För att hålla sig uppdaterad samt sprida kunskap om aktuella frågor inom ansvarsområdet och som kan komma att påverka Swedavias verksamhet är en viktig uppgift att kommunicera och administrera information - i såväl Scrive som i möten, vid interkommunikation och förberedande av information till gemensamma möten eller aktiviteter som anordnas av Operations.

Du hanterar även att underlätta för on - och - offboarding genom att till exempel hantera Badge- och nyckelhantering, behörigheter, beställning av utrustning, mailgrupper och telefonlistor med mera. Du agerar även samordnande för kontorsservice inkl. posthantering, kontorsförråd, pentryn, frukt på Terminal 4 och Operations STO:s egna lokaler.

Då rollen är bred kommer det även ingå andra arbetsuppgifter som är vanligt förekommande i verksamheten. 

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad och tycker om att jobba självständigt, med ett brett kontaktnät och i samarbete med många olika personer. Du tycker om att lösa problem, både med kort och lång framförhållning. Eftersom du kommer få ta del av stora mängder information behöver vi vara säkra på att du är pålitlig och kan värdera hur informationen ska hanteras. Du behöver vara väl bekant med Office-paketet för att kunna arbeta effektivt. 

Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, har tidigare arbetat koordinerande och trivs i en roll där du får varierande dagar. Då vi är en internationell flygplats behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på såväl svenska som engelska i såväl tal som skrift. Meriterande är om du har praktisk erfarenhet av deltagande i ledningsgrupp eller styrelsearbete.

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.  

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.


För frågor kontakta

Andreas Binz
0101096638
Till ansökan

Våra värderingar

Vi strävar efter att utvecklas till ett bolag där allt vi gör präglas av våra värderingar med högsta tänkbara service vid flygplatserna.

 

Pålitlighet  Engagemang

 

 

 

 

Nytänkande Välkomnande