Servicetekniker

Sigtuna
Tillsvidareanställning
Drift, underhåll & teknik
Sista ansökningsdag: 2023-02-26
Till ansökan

Är du tekniskt intresserad, initiativtagande och vill arbeta på en unik arbetsplats?
Anläggningar och System har uppdraget att äga, underhålla och utveckla all infrastruktur på Stockholm Arlanda Airport och därigenom leverera funktion, kapacitet och tillgänglighet till våra resenärer. Tjänsten erbjuder omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att delta i arbetet med att driva en flygplats i toppklass! Du kommer att arbeta i ett engagerat och ambitiöst team som ser till att vi har nöjda resenärer som anländer och lämnar vår flygplats. 
Till avdelningen Uppställningsplatser söker vi nu ett flertal drifttekniker som ska arbeta med drift och underhåll av vår utrustning på Arlandas uppställningsplatser. Arlanda Airports förändringsresa fortsätter och erbjuder nya och spännande utmaningar. För att lyckas med detta behöver vi förstärka vårt team med drifttekniker för den operativa driften av flygplatsen.

Dina arbetsuppgifter
Som drifttekniker är ditt huvudsakliga uppdrag att arbeta med tekniskt underhåll av utrustning på våra uppställningsplatser.   
Bland arbetsuppgifterna ingår förebyggande- och periodiskt underhåll, förbättringsarbete och akut felavhjälpning/felsökning.
I arbetet med vår utrustning kommer du i kontakt med Elinstallationer, IT, Styrsystem, Mekanik och Hydraulik.

Din profil
Vi söker dig som har gymnasiekompetens eller motsvarande samt 2 års teknisk arbetserfarenhet inom exempelvis mekanik, el, PLC styr-och reglerteknik. Du behärskar svenska och engelska i tal och i skrift. Då arbetet är rörligt med arbetsuppgifter spridda över hela flygplatsen är det krav på B-körkort. Tunga lyft kan förekomma vilket kräver god fysisk kondition.
Om du har El-behörighet eller erfarenhet från industrielektronik eller erfarenhet av tekniskt underhåll från processindustri är det meriterande.

För att trivas i denna roll bör du vara självgående och ha ett flexibelt arbetssätt då förutsättningarna kan ändras med kort framförhållning. Du uppvisar personlig mognad och levererar tillsammans med dina kollegor en hög servicegrad med effektiva lösningar. Du behöver kunna fatta beslut under press och lösa problem på plats. 


Anställning och kontakt
Ange anställningsform: Heltid, tillsvidare. Skiftgång kan förekomma. 
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Arlanda Airport
Kontaktuppgifter: Jan-Erik Lähdet Gruppchef, jan-erik.lahdet@swedavia.se 010–1091636

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.  Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Välkommen med din ansökan senast 26 februari 2023

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.  

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.


För frågor kontakta

Jan-Erik Lähdet
070-8556015
Till ansökan

Våra värderingar

Vi strävar efter att utvecklas till ett bolag där allt vi gör präglas av våra värderingar med högsta tänkbara service vid flygplatserna.

 

Pålitlighet  Engagemang

 

 

 

 

Nytänkande Välkomnande