Skiftledare till Terminal Services

Sigtuna
Tillsvidareanställning
Ledning
Sista ansökningsdag: 2023-01-31

Är du på jakt efter nytt jobb och vill leda och koordinera det operativa arbetet inom verksamheten Terminal Services? Vi söker nu flera skiftledare som vill vara med oss i arbetet med att säkerställa service i världsklass! Hos oss får du ett utvecklande arbete i en arbetsmiljö som präglas av förväntan, flygpuls och internationell atmosfär.

Som skiftledare ansvarar du för att våra standards uppfylls, hanterar många kontakter och representerar Swedavia internt och externt. Du återkopplar löpande till avdelningens Teamchef rörande kvalitets- och driftsfrågor och bidrar till enkla, smidiga flöden på flygplatsen för att resenärerna ska få en fantastisk upplevelse.

Dina arbetsuppgifter
Som skiftledare hos oss arbetar du med att leda och fördela arbetet för avdelningen under dina skiftpass. Det innebär bland annat att:

  • Säkerställa positioner
  • Fördela och säkerställa att medarbetare får och tar sina raster
  • Fördela resurser vid behov
  • Avlasta Teamchef 
  • Fungera som Airport Duty Officers förlängda arm 
  • Svara för möten och avstämningar med Airport Duty Officer
  • Handleda, utbilda och coacha medarbetare 
  • Dokumentera skiftpasset och särskilda händelser
  • Hålla dagliga driftmöten och delta i resursöversiktsmötet för nästkommande dag
  • Delta i verksamheten övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Arbetstiden är förlagd mellan 04:00 och 22:00 och driften är igång varje dag, året runt. Du kommer därför arbeta skifttider och helger. 

Din profil
Du kan kommunicera flytande på engelska och svenska i tal och skrift, eftersom du dagligen har kontakt med såväl kollegor och medarbetare som samarbetspartners och resenärer. Du behöver kunna ta dig till flygplatsen dygnets alla timmar. Har du tidigare ledarerfarenhet och/eller flygplatskännedom ser vi det som meriterande. 

Personlig lämplighet är viktigt för oss. För att trivas i rollen tror vi du är flexibel och problemlösande och trivs i en roll där du tar ansvar och inger förtroende till din omgivning. Du leder och fördelar arbetet med entusiasm och har god förmåga att få dina medarbetare att trivas och prestera. Du ser vikten av god service och är ett föredöme i serviceögonblicket. 

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.  

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.


För frågor kontakta

Anna-Karin Sköld
010-1091078
Marit Andersen
073-3862200

Våra värderingar

Vi strävar efter att utvecklas till ett bolag där allt vi gör präglas av våra värderingar med högsta tänkbara service vid flygplatserna.

 

Pålitlighet  Engagemang

 

 

 

 

Nytänkande Välkomnande