Snöröjningsledare till Bromma Airport

Stockholm
Tillsvidareanställning
Drift, underhåll & teknik
Sista ansökningsdag: 2023-01-25

Nu söker Bromma Airport en självgående snöröjningsledare/fälttekniker med medarbetaransvar till det operativa arbetet!

Vill du vara med och bidra till att flygplanen kan starta och landa på ett säkert sätt? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Vi erbjuder ett omväxlande, roligt och fysiskt arbete i en spännande och internationell miljö på Bromma Airport. Här är pulsen emellanåt hög och som ledare så arbetar du tätt både med dina medarbetare och andra kollegor på Swedavia.  


Dina arbetsuppgifter
Som snöröjningsledare/fälttekniker leder du vissa dagar den dagliga vinterfälthållningen och sköter underhåll och kontrollarbetet av rullbanesystem, hinderfrihet i skog och mark, dagermarkering samt daglig tillsyn av yttre miljöer och fälthållningsutrustning. Utöver det utför du varierande uppdrag så som friktionsmätning, bankontroller och fältarbete.

Som Snöröjningsledaren har du ett nära samarbete med dina kollegor och varje medarbetare i teamet är viktig för att lyckas med uppdraget. I din vardag krävs en förståelse och respekt för det regelverk som verksamheten vilar på samtidigt som det finns utrymme för förbättringsförslag och egna initiativ.

Din profil
Vi söker dig med teknisk utbildning motsvarande gymnasienivå. Du har erfarenhet av att arbeta som ledare och vi ser gärna att du sedan tidigare har genomfört ledarskapsutbildning. För tjänsten krävs goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska då många av våra rutiner och information samt utbildning sker på engelska. Körkort med minst C-behörighet då man framför dessa typer av fordom.

Du som söker är som person självgående och drivs att motivera dina medarbetare till att få arbetet att gå framåt. I och med att rollen innebär intern och extern kontakt krävs det att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vidare är du strukturerad i ditt arbete.

Det är meriterande om du har kunskaper inom snöröjning, räddningstjänst, mark och anläggning.

Anställning
Tillsvidareanställning med placeringsort Bromma Airport.

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.  

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.


För frågor kontakta

Jamal Bougmza
010-1094065

Våra värderingar

Vi strävar efter att utvecklas till ett bolag där allt vi gör präglas av våra värderingar med högsta tänkbara service vid flygplatserna.

 

Pålitlighet  Engagemang

 

 

 

 

Nytänkande Välkomnande