Sommarjobb som Airport Officer på Göteborg Landvetter Airport

Härryda
Sommarjobb/Säsongsanställning
Service & kundtjänst
Sista ansökningsdag: 2023-02-28
Till ansökan

Vill du ha ett spännande sommarjobb på en arbetsplats som präglas av förväntan, flygpuls och internationell atmosfär? Uppskattar du att möta människor, att arbeta effektivt och vara knutpunkt för resande så kommer du trivas utmärkt hos oss!

Swedavias flygplatser är mötesplatser för människor och oavsett vilket behov våra kunder har ser vi till att alla känner sig trygga och välkomna hos oss. På Passagerarservice på Göteborg Landvetter Airport utför vi det minutoperativa arbete som krävs för att resenärer snabbt och effektivt ska ta sig till och från flygplanen. Nu letar vi efter dig som vill jobba i vårt team över sommarsäsongen!


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu flera Airport Officers till sommaren för att möjliggöra för stora delar av vårt serviceutbud. Som multikompetent Airport Officer bemannar du flera av Swedavias funktioner i resenärsprocessen, såsom Informationen, Parkering och PRM (Passagerare med funktionsvariationer). I denna rekrytering ligger tyngden inom PRM.

  • För PRM möjliggör vi så att alla har samma möjligheter att resa, vi ledsagar personer med nedsatt rörlighet så att de tryggt kan flyga till och från sina destinationer.

  • På Parkeringen ser vi till att vi håller ordning kopplat till angöring och att infrastrukturen fungerar. Vi vägleder även våra kunder rätt till de olika parkeringsplatserna.

  • I Informationen hjälper vi passagerare ute i terminalen samt i avgångs- och ankomsthallar med frågor om flygplatsen och turism. Du kommer att ha en central roll för att skapa ett välfungerande flöde av människor på Landvetter flygplats. I ett högt tempo ser du till att samspelet mellan resenärer och övriga aktörer på flygplatsen fungerar bra och att alla känner sig väl bemötta och får den information de behöver. Vi ombesörjer diverse kundservice som bland annat; hittegods, taxfree, försäljning av bussbiljetter och VIP/CIP tjänster. 

Du kommer att möta människor med olika behov, bakgrund och sinnesstämningar och ha ett nära samarbete med dina kollegor i samma och kringliggande funktioner på flygplatsen. Med fokus på service i världsklass är du en del i att skapa en trygg och välfungerande flygplats och nöjda kunder! Arbetet är tidvis ansträngande och innefattar bland annat tunga lyft. Arbetet innebär skifttjänstgöring då verksamheten har öppet dygnet runt. Du kommer att arbeta både dagtid, kvällstid, helger och eventuellt även natt.


Din profil
Vi söker dig som...

  • Trivs med och uppskattar att ge professionell service till kunder.
  • På ett bra och flexibelt sätt kan bemöta människor i olika typer av situationer. Vi ser därför gärna att du ska ha arbetat med kundservice av något slag tidigare.
  • Har god kommunikativ förmåga och du är bra på att hantera svåra och ibland akuta ärenden på ett effektivt sätt.
  • Är serviceminded, flexibel och kontrollerad i stressiga eller pressade situationer.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då du har daglig kontakt med flygplatsens resenärer. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. 
  • Bidrar till ett bra arbetsklimat i gruppen och samarbetar väl med andra.
  • Kan ta sig till och från flygplatsen dygnets alla timmar. 

Vi är måna om att hitta rätt person till vårt team, så din personlighet och attityd kommer att väga tungt i vår bedömning.

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.  

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.


För frågor kontakta

Malin Levin, malin.levin@swedavia.se

Till ansökan

Våra värderingar

Vi strävar efter att utvecklas till ett bolag där allt vi gör präglas av våra värderingar med högsta tänkbara service vid flygplatserna.

 

Pålitlighet  Engagemang

 

 

 

 

Nytänkande Välkomnande