Sommarvikarie till Landvetter flygplats

Härryda
Säsongsarbete
Drift, underhåll & teknik
Sista ansökningsdag: 2023-02-15
Till ansökan

Är du en positiv lagspelare? Då kanske som sommarvikarie på Göteborg Landvetter flygplats skulle passa dig.

Flygplatsen söker nu fler pigga och raska personer till gänget som sköter flygplatsens avfallshantering och våra stora grönområden under sommaren.


Dina arbetsuppgifter
Du och din arbetsgrupp ansvarar för att vår flygplats är fri från skräp, vilket är en viktig säkerhetsfråga på en flygplats, samt skötseln av våra grönområden. Gruppens huvuduppgift är att sköta flygplatsens avfallshantering. Det innefattar tömning av avfallsrum, papperskorgar och dylikt, samt skötsel av flygplatsens två avfallsstationer. Därutöver ansvarar man även för att sköta gräsklippning, slyröjning, sopning, skräpplockning och allmän skötsel av flygplatsområdet.
Det är varierande arbetsuppgifter och du kommer att arbeta med kollegor som har lång och bred erfarenhet från arbetet. Du får också möjlighet att ha mycket kontakt med kollegor från andra enheter på flygplatsen samt leverantörer och entreprenörer.


Din profil
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi vill att du är lyhörd för verksamhetens behov, har en mycket god samarbetsförmåga och hanterar oförutsedda händelser på ett flexibelt och konstruktivt sätt. Arbetet sker ofta i ett högt tempo och integreringen mellan funktioner gör att du bör uppskatta variation och ”snabba ryck” för att trivas hos oss. 

För att lyckas i rollen behöver du ha en blick för prioriteringar och snabbt se vad som är mest akut och vad som kan vänta. Då du befinner dig i en miljö där människor från hela världen möts behöver du ha en utvecklad känsla för kundbemötande samt goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Övriga språkkunskaper är självklart meriterande.

Körkort är ett krav.

 

 

 

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.  

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.


För frågor kontakta

Therese Johansson
010-1093509
Till ansökan

Våra värderingar

Vi strävar efter att utvecklas till ett bolag där allt vi gör präglas av våra värderingar med högsta tänkbara service vid flygplatserna.

 

Pålitlighet  Engagemang

 

 

 

 

Nytänkande Välkomnande