Teamchef till Terminal Services

Sigtuna
Tillsvidareanställning
Service & kundtjänst
Sista ansökningsdag: 2023-02-19
Till ansökan

Passenger Services söker dig som vill jobba med att leda och motivera medarbetare på Stockholm Arlanda Airport! Avdelningen du kommer tillhöra, PRM & Terminal Services, består av funktioner som arbetar med flygplatsinformation, hjälp till resenärer med nedsatt rörlighet samt styrning av passagerarflöden i terminal. 

Vi söker dig som brinner för operativt ledarskap och vill vara med i arbetet att fortsätta utveckla avdelningen till en verksamhet i toppklass! Rollen som Teamchef passar dig som i samverkan med övriga chefer vill leda, inspirera och stötta människor i en dynamisk miljö med högt tempo och som uppskattar ett nära samarbete med medarbetare och chefskollegor. Till denna avdelning söker vi nu en person som ska arbeta tillsvidare, men även en person som kan stärka upp under sommarsäsongen. 


Dina arbetsuppgifter
Som teamchef inom Passenger Services ansvarar du för medarbetarnas leverans, prestation och välbefinnande på arbetet. Det är teamchefens roll att skapa goda förutsättningar för medarbetarna att lyckas i sina uppdrag. Detta genom att löpande informera, följa upp, stötta och coacha dem i vardagen. Du har arbetsmiljöansvar och personalansvar för ett dedikerat team av medarbetare och rapporterar till gruppchefen på Passenger Services. 

Säkerhet är avgörande i vår verksamhet och du ansvarar för att funktionen arbetar i enlighet med Swedavias säkerhetsstyrningssystem. Hos oss kommer du att få arbeta på en dynamisk arbetsplats med omväxlande arbetsuppgifter, där du ena dagen sitter i MBL-förhandlingar, andra dagen arbetar operativt ute i driften och tredje dagen arbetar med att visa dina medarbetare uppskattning och stöd.


Din profil
Vi söker dig som trivs med att leda andra genom ett coachande förhållningssätt och som vill utvecklas inom ledarskap. Vi tror att du har arbetat med ledarskap eller personalfrågor tidigare. Du har arbetat nära medarbetare i snabbrörliga och dynamiska verksamheter. För att passa i tjänsten krävs goda kunskaper i såväl svenska som engelska eftersom arbetet bedrivs i en internationell miljö.

Som person är du ansvarstagande, självgående och initiativtagande. Du har förmågan att anpassa din arbetsdag efter en operativt föränderlig miljö. Det syns på dig att du trivs tillsammans med människor och du är ett föredöme i serviceögonblicket. Du ser vikten av att skapa, bibehålla och utveckla goda relationer med många olika intressenter på en stor arbetsplats. Driften är igång dygnet runt och du behöver kunna ta dig till flygplatsen dygnets alla timmar. 

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.  

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.


För frågor kontakta

Veronica Hemström, veronica.hemstrom@swedavia.se

Till ansökan

Våra värderingar

Vi strävar efter att utvecklas till ett bolag där allt vi gör präglas av våra värderingar med högsta tänkbara service vid flygplatserna.

 

Pålitlighet  Engagemang

 

 

 

 

Nytänkande Välkomnande