Gå till innehåll

Produktägare till Stockholm-Arlanda Airport Logistik

Drift, underhåll, logistik & teknik
Sista ansökningsdag: 2024-08-04
Till ansökan

Vi söker nu en Produktägare som med driv och engagemang bidrar till att utveckla och driva logistikprodukten på Stockholm Arlanda Airport tillsammans med oss!

I denna nyinrättade roll får du en unik möjlighet att vara en del i att driva logistikprodukten på Sveriges största flygplats framåt. Som produktägare ingår du i logistikenhetens ledningsgrupp där ni tillsammans arbetar för att utveckla och driva en moden logistikverksamhet, som är 100% eldriven.

Hos oss blir du en del av en spännande bransch i ständig förändring. Att arbeta på en flygplats innebär att ingen dag är den andra lik. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan och vi arbetar för att människor ska kunna fortsätta flyga och göra det på ett hållbart sätt.

Vad innebär rollen?
Som produktägare kommer du att arbeta med kontinuerlig utveckling och förbättring av logistikprodukten och logistikprocessen på Stockholm-Arlanda Airport. Detta i samarbete med avdelningens chefer och specialistfunktioner.

I ditt uppdrag ingår att vårda och stärka våra kundrelationer samtidigt som du driver och utvecklar förbättringar. Du arbetar aktivt med att förstå kundernas behov och önskemål och är länken mellan kundperspektivet och verksamhetsperspektivet.

Som person är du kommunikativ har ett naturligt ledarskap och du kommer att ansvara för att självständigt driva ditt arbete framåt. Alla våra medarbetare förväntas bidra med att utveckla och förbättra våra processer och arbetssätt.

Vem är du?
Du har eftergymnasial utbildning inom logistik, flera års erfarenhet av produkt- och processutveckling, gärna inom logistik eller liknande områden.

Du har gedigen erfarenhet av kundrelationer och stark förståelse för kundcentrerad utveckling.

Du har god datorvana och arbetar obehindrat med detta. 

Som person drivs du av att skapa och utveckla relationer och har en stark kommunikativ förmåga.

Du talar god svenska och engelska, vilket behövs i arbetet med flygplatsens logistikverksamhets leverantörer, kunder och samarbetspartners. 

Du har B-körkort, eftersom du behöver kunna ta dig runt på olika driftområden på flygplatsen.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Beschorner

Sista ansökningsdag är den 2024-08-04 och vi ser fram emot din ansökan!

Vi kommer under perioden vecka 30-31 ha begränsad möjlighet att svara på frågor. Urvalsarbetet kommer att påbörjas vecka 32.

Hur är det att arbeta på Swedavia?
Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad – läs mer här! Jobba hos oss | Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänster även en säkerhetsprövning.

 


För frågor kontakta

Till ansökan

Våra värderingar

Vi strävar efter att utvecklas till ett bolag där allt vi gör präglas av våra värderingar med högsta tänkbara service vid flygplatserna.

 

Pålitlighet  Engagemang

 

 

 

 

Nytänkande Välkomnande