Vi söker semestervikarier till Information-/och Terminalvärdar på Arlanda!

Sigtuna
Sommarjobb/Säsongsanställning
Service & kundtjänst
Sista ansökningsdag: 2023-02-26
Till ansökan

Är du en person som gillar att arbeta med service och människor? Nu söker vi Terminalvärdar/ Flygplatsinformatörer inför våren och sommaren 2023. Tjänsten är av varierande omfattning (75%-100%) och de första medarbetarna börjar redan i april/maj. Vikariatet sträcker sig fram till sista augusti. 

I rollen arbetar med flygplatsinformation både bakom informationsdiskarna och direkt i flygplatsens passagerarflöden. Du arbetar i ett stort men sammansvetsat team och har dagligen kontakt med övriga aktörer på flygplatsen som exempelvis handling-bolag, flygbolag, säkerhetskontroll och gränspolis.

Missa inte denna chans att arbeta på en spännande och händelserik arbetsplats med Arlandas unika flygpuls och atmosfär!


Dina arbetsuppgifter
I den här rollen så är du Swedavias ansikte utåt. Du finns på plats för att hjälpa resenärerna hitta rätt och svara på deras frågor. Du hjälper även till med hantering av våra incheckningsautomater och försäljning av marktransportbiljetter. I arbetet ingår att hålla ordning och reda i våra passagerarflöden samt att förbereda kösystem till våra flygbolag innan deras incheckning öppnar. 

Det är ett givande och internationellt arbete där du får lära dig mycket om flygplatsen. Ingen dag är den andra lik - våra passagerare och kunders behov styr vår arbetsdag.

Du kommer att arbeta både innanför och utanför säkerhetskontrollerna därför kommer säkerhetsprövning att genomföras på slutkandidaterna


Din profil

- Du är över 18 år
- Du trivs med att vara där det händer och att hjälpa andra
- Du har god samarbetsförmåga
- Du är initiativrik
- Du är flexibel och lösningsorienterad
- Du vill vara ansiktet utåt och en god ambassadör för Arlanda Airport

Vi ger dig
- Möjlighet att uppleva en väldigt annorlunda och dynamisk arbetsplats
- Hög arbetsglädje och fantastiska kollegor
- Utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter
- Skobidrag 800 kronor 
- Kollektivtrafiksbidrag
- Tillgång till förmånsportalen Benify.

Vi ser fram emot din ansökan! - Sök redan idag!

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.  

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.


För frågor kontakta

Clara Ström Rekryterare, clara.strom@swedavia.se

Markus Carlén Rekrytera, markus.carlen@swedavia.se

Till ansökan

Våra värderingar

Vi strävar efter att utvecklas till ett bolag där allt vi gör präglas av våra värderingar med högsta tänkbara service vid flygplatserna.

 

Pålitlighet  Engagemang

 

 

 

 

Nytänkande Välkomnande