På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Chef på Swedavia en av framtidens kvinnliga ledare

2013-05-16, kl. 15:00

Anna Ericsson, chef för Passenger Services på Swedavia, Stockholm Arlanda Airport, placerade sig på en hedrande andraplats när chefsorganisationen Ledarna i tisdags utsåg framtidens kvinnliga ledare.

Det är sjunde året i rad som Ledarna rankar landets 75 främsta unga kvinnliga chefer. Vinnaren och listan offentliggjordes på en gala i Stockholm i tisdags och det handlar om chefer som åstadkommit stora resultat och förändringar inom sina respektive verksamheter.

– Det känns fantastiskt roligt att få en sådan utmärkelse. Jag känner mig väldigt privilegierad att få vara inkluderad på en lista med så många duktiga ledare. Att det sedan är duktiga kvinnliga ledare känns som en extra bonus. Jag har förmånen att arbeta med ett otroligt givande team, och tillsammans med alla duktiga medarbetare så blir jobbet att leda Passenger Services väldigt roligt, säger Anna Ericsson.