På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Nytt samarbete mellan Connect Sweden och The Local

2015-03-04, kl. 12:53

Idag startar ett samarbete mellan Connect Sweden och The Local, webbplatsen med svenska nyheter på engelska. I flera artiklar kommer kända namn att resonera kring betydelsen av tillgänglighet för Sverige. Först ut är Indiens ambassadör i Sverige, Banashri Bose Harrison.

Connect Sweden lanserades i oktober 2013 för att stärka Sveriges internationella flygförbindelser. Det är ett samarbetsprojekt som leds av ordförande Jacob Wallenberg och backas upp av representanter från svenskt näringsliv, Stockholms stad, och flera andra nationella och regionala organisationer, tillsammans med Swedavia.

Michael Treschow, styrelseordförande i Unilever, Peter Gudmunson, rektor för Kungliga Tekniska Högskolan (KTH), Emy Blixt, designer och grundare av Swedish Hasbeens och Isabelle Ducellier, vd för Pernod Ricard i Sverige är några av de kända namn som kommer att resonera kring betydelsen av tillgänglighet för Sverige i en artikelserie i The Local med start den 4 mars.

Först ut är Indiens ambassadör i Sverige, Banashri Bose Harrison, som säger att "Sweden must connect the dots with India".

Läs artikeln i The Local här (nytt fönster)

Läs mer om Connect Sweden (nytt fönster)