På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Swedavia drop in-viger på West Pride 2015

Ett par som kysser varandra, svartvitt foto
2015-02-27, kl. 13:58

Alla par som går i giftastankar kommer att få chansen under West Pride i Göteborg i juni. För andra året i rad bjuder Swedavia in till drop in-vigslar. Vigselförrättare är Susanne Norman och Mona Glans, som till vardags är flygplatschefer inom Swedavia.

Sedan 2014 erbjuder Swedavia drop in-vigslar under West Pride i Göteborg. Förra årets kärleksfest var en stor succé och därför kommer det att vara två vigselförrättare från Swedavia som drop in-viger i år. Susanne Norman, flygplatschef för Åre Östersund Airport, får förstärkning av Mona Glans som är flygplatschef för Ronneby Airport.

Swedavia medverkar sedan 2011 på Pride-festivaler runt om i landet för att stödja arbetet för alla människors lika rätt och värde, där stödet till hbtq-personer är en mycket viktig del. Samarbetet med West Pride är ett sätt att visa att Swedavia är en välkomnande arbetsgivare som är övertygad om att olikheter berikar.

Drop in-vigslarna hålls i anslutning till Regnbågsparken lördagen den 13 juni klockan 14.00–18.00 och söndagen den 14 juni klockan 12.00–14.00.

Alla par är välkomna, oavsett sexuell läggning. Den enda förutsättningen är att man har ansökt om hindersprövning hos Skatteverket, vilket man bör göra i god tid då detta brukar ta minst två veckor.