På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Swedavia ett av hundra Karriärföretag 2013

2013-01-25, kl. 10:26

Swedavia har utsetts till ett av hundra Karriärföretag 2013 av Dagens Industri. Swedavia visar ett stort engagemang som hållbar arbetsgivare och erbjuder goda karriärmöjligheter, lyder motiveringen.

Utmärkelsen görs årligen av di.se Din karriär och framhäver de hundra mest spännande företagen att göra karriär hos i Sverige. Inledningsvis nominerades 300 bolag ur varierande branscher med starka varumärken och som Dagens Industri ansåg var potentiellt intressanta arbetsgivare.

– Inom Swedavia pratar vi hållbar arbetsgivare - vi lyfter fram hållbarhetscirkeln, att vi inte bara har en hållbarhetschef utan att alla är hållbarhetschefer, säger Charlotta Hyldal, HR-direktör hos Swedavia.

Swedavia integrerar hållbarhet i den strategiska planen och affärsplanen, och jobbar med dessa frågor för att vara ett lönsamt företag och ta ansvar för samhället i stort. 

– Vi har en otroligt spännande miljö här. Vi jobbar med en samhällsviktig infrastruktur som behövs för att hela Sverige ska kunna leva. Vi jobbar med intressanta kunder och flygbolag. Vi är värderingsstyrda och har ett tydligt fokus på våra medarbetare. Här händer det alltid mycket och det finns ett mycket stort engagemang, säger Charlotta Hyldal.