På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Swedavia på Pride

2012-08-01, kl. 14:05

Som en del av Swedavias mångfaldsarbete deltar Swedavia för andra året i Stockholm Pride. Swedavia vill vara en välkomnande arbetsgivare som tror på att olikheter både berikar och leder tillframgång i både arbetsklimat, kreativitet och vidareutveckling.

– Att medverka vid evenemang som Stockholm Pride är viktigt för oss ur flera perspektiv. Bland annat hoppas vi att vår medverkan skapar stolthet över att jobba på Swedavia, och att vi genom att medverka visar att vi menar allvar med att vara en välkomnande arbetsgivare. Vi vill åstadkomma ett hållbart, attraktivt och modernt Swedavia ur ett mångfaldsperspektiv likväl som ur andra perspektiv. Våra medarbetare ska utan problem kunna vara öppna med vilka de är om de så önskar, och vi vill visa att hos oss lever vi och står för våra värderingar, säger Tove Möller som ansvarar för jämställdhets- och mångfaldsfrågor på Swedavia.

Stockholm Pride 2012 invigs den 31 juli och avslutas den 4 augusti 2012 med den stora paraden, som är en av Stockholms största turistattraktioner, och som årligen lockar en halv miljon besökare och över 40 000 deltagare. I år tar Pride tillbaka de välkända begreppen Pride Park och Pride House, en plats där många av årets debatter och seminarier kommer att hållas. Årets tema för Stockholm Pride är Tillsammans!

– Under Pride-veckan kommer vi att medverka med Swedavias eget tält där vi kommer att berätta om Swedavia och vad vi står för, arrangera tävlingar och faktiskt också ett bröllop. Vårt budskap är dessutom naturligtvis också de möjligheter Swedavia erbjuder; att skapa tillgänglighet till, från och inom Sverige – och inte minst till all världens Pridefestivaler.