På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Hylla kärleken hos Swedavia på West Pride och Stockholm Pride

Kom och gift dig hos oss under Pride! Sedan flera år tillbaka bjuder Swedavia in till drop in-vigslar för att fira kärleken och livet. Vigselförrättare är Susanne Norman och Mona Glans, som till vardags är flygplatschefer inom Swedavia.

Foto Johan Dunder

Förra årets kärleksfest på Pride var en stor succé och därför blir det såklart en favorit i repris även i år. Det kommer att finnas två vigselförrättare från Swedavia som drop in-viger: Susanne Norman, flygplatschef för Åre Östersund Airport, och Mona Glans, flygplatschef för Ronneby Airport.

Tid för drop in-vigslar

West Pride

  • Fredagen den 10 juni kl. 15.00-19.00
  • Lördagen den 11 juni kl. 12.00-18.00

Stockholm Pride

  • Torsdagen den 28 juli kl. 17.00-20.00
  • Fredagen den 29 juli kl. 15.00-20.00
  • Lördagen den 30 juli kl. 15.00-18.00

Vilka får gifta sig?

Alla par är välkomna! Den enda förutsättningen är att man har ansökt om hindersprövning hos Skatteverket, vilket man bör göra i god tid då detta brukar ta minst två veckor. Glöm inte att ta med dig giltig legitimation. 

Hindersprövning hos Skatteverket (nytt fönster)

Olikheter berikar

Swedavia medverkar sedan 2011 på Pride-festivaler runt om i landet för att stödja arbetet för alla människors lika rätt och värde, där stödet till hbtq-personer är en mycket viktig del.