På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Våra värderingar

I vårt arbete att skapa ett riktigt hållbart Swedavia har vi tagit utgångspunkt i vår vision och våra värderingar. Värderingar som är framtagna utifrån vad som kännetecknar Swedavia, hur vi själva vill bli uppfattade och utifrån hur olika intressenter som medarbetare, fack, kunder och ägare ser på oss. 

Pålitliga

Vi utvecklar vårt sätt att arbeta för att kunna leva upp till förväntningarna, och vi håller våra löften gentemot kunder och medarbetare. Vi satsar på säkerhet, kvalitet och hållbarhet, vi tar ansvar för vår miljö. Swedavia ska vara en trovärdig partner och en attraktiv och hållbar arbetsgivare.

Engagerade

Vi är engagerade i våra kunder och deras behov och arbetar alltid för att hitta en lösning för kunden. Vi engagerar oss i varandra som kollegor. Som ledare prioriterar vi att utveckla våra medarbetare. Varje medarbetares engagemang är avgörande för att utveckla Swedavia.

Nytänkande

Vi utvecklar ständigt vårt företag – våra relationer, affärer, medarbetare och vårt ledarskap. Vi tar tillvara kreativitet och allas idéer för att ständigt bli bättre. Vi vill leda utvecklingen. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att gå från ord till handling.

Välkomnande

Vi är alltid välkomnande, i såväl stort som smått. Vi möter andra med ett öppet sinne och nyfiket sätt. Vi välkomnar mångfald – det utvecklar oss. Swedavia är det självklara valet som mötesplats, flygplats och arbetsplats. Vi står för den välkomnande känslan.