På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Fotoutställning av Marléne Nilsén visas på flygplatsen

Med start den 19 april visas fotografier av fotografen och konstnärinnan Marléne Nilsén i terminalen.

Fotoutställning av Marléne Nilsén visas på flygplatsen

Marléne Nilsén är en av Jämtlands mest lovande unga fotografer. Hon är född och uppvuxen i Strömsund och Föllinge, nu bosatt i Östersund. Hennes inspiration kommer från naturen och från människor som hon har mött på vägen. Hon är även en intressant konstnärinna och redan haft ett flertal konstutställningar här i Jämtland.

I hennes verksamhet försöker hon att finna tid för foto, blandat med timmar i sin ateljé där hon målar färggranna abstrakta konstverk, vars innehåll oftast är lätt samhällskritiska.

Marléne är också en ofta anlitad bröllopsfotograf med en unik känsla för bildspråket. Hon har en fin förmåga att fånga nuet, att fånga värmen och hjärtat i varje ögonblick.

Så här beskriver konstärinnan själv sin utställning:

”Jag är Marléne Nilsén, en drömmare, och en ljusfångare, med rötterna i den Norrländska skogen. Detta är ”Min Saga”, en saga om en längtan, om en känsla av någonting mer än det vi kan se. En spegling av mitt inre väsen, av mitt äventyr genom livet, genom djupa skogar, och höga fjäll. Där det finns någon som berättar, där lever sagan!

Tack mamma och pappa.”

Utställningen består av 11 fotografier och pågår mellan den 19 april och den 31 maj.