På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Direktflyg till fjällen även nästa vinter

2016-04-07, kl. 10:13

Flygbolaget BRA kommer att trafikera den nya och populära direktlinjen Göteborg Landvetter Airport - Åre Östersund Airport även nästa skidsäsong, det  vill säga från den 18 december 2016 till den 23 april 2017.

Eftersom efterfrågan på en direktflygning till Åre Östersund Airport blivit så populär kommer datumperioden även att förlängas tre veckor nästa år.

– Efter detta gensvar från marknaden är det extra kul att vi kan utveckla produkten och förlänga skidsäsongen till nästa år och därmed skapa möjligheten för fler att testa på att ta sig från ibland snöfattiga Göteborgsregionen upp till vintriga och vackra Östersundsregionen på en restid under två timmar, säger Mathias Winberg, regionchef Göteborg/Trollhättan hos BRA.

Linjen kommer precis som tidigare att trafikeras på söndagar med en tur i vardera riktningen. Detta går att kombinera med en flygning vilken annan veckodag som helst men då via Bromma. 

Boka hos BRA (nytt fönster)