På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Flyg direkt till London från Åre Östersund Airport med easyJet

2016-08-24, kl. 14:55

Under perioden december till april kommer Åre Östersund-resenärer kunna resa direkt med easyJet till London. Dessutom hälsas skidåkande britter välkomna att uppleva Jämtland Härjedalen, Åre och Vemdalen.

Med start i december börjar easyJet flyga direkt till den brittiska huvudstaden från Åre Östersund Airport. Ett brett partnerskap ligger till grund för easyJets etablering där i huvudsak Jämtland Härjedalen Turism, Swedavia, SkiStar, VisitSweden och Region Jämtland Härjedalen skapar förutsättningar för genomförandet.

– easyJets nätverk växer kontinuerligt och det är fantastiskt roligt att de nu satsar på Åre Östersund Airport. Vi är glada över att återigen få hälsa britterna välkomna till vår region, och att vi tillsammans med våra partners har lyckats med denna etablering är en stor framgång, säger Susanne Norman, flygplatschef på Åre Östersund Airport.

Det kommer att vara en avgång per vecka, på söndagar.

Om easyJet

Med över 70 miljoner passagerare årligen är easyJet det största flygbolaget i Storbritannien och det fjärde största bolaget i Europa. easyJet flyger till London Gatwick.