På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Fortsatt charter från Åre Östersund till Gran Canaria

Vy över strand, hav och hotell på Gran Canaria
2015-02-03, kl. 15:51

Resenärer på Åre Östersund Airport kan även i vinter resa direkt med charter till Gran Canaria. Resorna är nu bokningsbara hos arrangörerna Ving och Fritidsresor.

Ving kan erbjuda 462 platser från Östersund till Gran Canaria. Första avresan till den populära ön går den 22 oktober och den sista går den 3 december.

– En av de största bokningsperioderna av resor är i januari och februari, och vi vet av erfarenhet att många jämtlänningar använt ledigheten under julhelgerna till att planera det kommande årets semester, det är då man hinner prata ihop sig i lugn och ro, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

Vings populära koncepthotell Sunwing Family Resort, Family Garden och Sunprime Hotels är även de släppta till försäljning. Övriga hotell och resmål släpps upp så snart de är klara.

– Vi har en tydlig långsiktig trend där resandet ökar och vi ser även att det är väldigt populärt med direktresor från den lokala flygplatsen. Vilka destinationer som erbjuds är mycket avgörande och här jobbar vi kontinuerligt för att få ett så brett utbud av destinationer som möjligt och att det med jämna mellanrum erbjuds nya resmål. Gran Canaria är alltid ett populärt resmål och vi är glada att vi kan erbjuda direktresor dit från Åre Östersund Airport, säger flygplatschef Susanne Norman.

Även Fritidsresors charter från Åre Östersund till Gran Canaria går nu att boka.