På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Fortsatt direktflyg från Åre Östersund Airport till Rhodos

2013-10-08, kl. 13:31

Även under sommaren 2014 kan du flyga direkt från Åre Östersund Airport till Rhodos med Apollo. Efterfrågan på resor till nästa sommar är hög, därför sätts drygt 600 platser in till den populära semesterön i Grekland.

Rhodos är en av svenskarnas stora semesterfavoriter. Ön har mycket att erbjuda och lockar en bred målgrupp vilket kan vara en förklaring till de många återkommande gästerna. Till Rhodos blir det sammanlagt 4 avgångar på söndagar mellan den 11 maj och den 1 juni under 2014.

– Vi ser en fortsatt stark efterfrågan på resor direkt från Östersund. Det är därför jättekul att kunna erbjuda Östersundsborna en direktförbindelse med Rhodos, en av svenskarnas eviga sommarfavoriter. Rhodos är en ö som har mycket att erbjuda och har många återkommande gäster, säger Kajsa Moström, informationschef Apollo.

– Vi är mycket glada att Apollo fortsätter att utöka sin trafik till Rhodos från Åre Östersund. Att flyga direkt är mycket uppskattat och efterfrågat, säger Susanne Norman, flygplatschef på Åre Östersund Airport.