På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Kreta – årets nyhet från Åre Östersund Airport

2013-12-06, kl. 15:40

Inför sommaren 2014 lanserar researrangören Detur grekiska Kreta direkt från Åre Östersund. 

Till sommaren 2014 ökar Detur sitt program med ytterligare ett resmål – Kreta i Grekland, men det är inte första gången som Detur har haft Kreta i programmet. Resmålet var med i Deturs utbud redan när man startade verksamheten i Sverige år 2000. Denna semesterfavorit har svenskarna redan tagit till sitt hjärta och många kommer hit om och om igen.

– Det är mycket roligt att kunna erbjuda både gamla och nya kunder ett nygammalt resmål. Vi har valt ut fina hotell i populära orter för vårt program och vi är dessutom helt ensamma om att erbjuda Kreta från Åre Östersund Airport, säger Staffan Jansson, Sales & Marketing Manager Detur Sweden.

– Vi välkomnar Deturs satsning till Kreta från Åre Östersund Airport, vilket kommer uppskattas i regionen. Att flyga direkt från sin hemmaflygplats är mycket populärt och efterfrågat, säger Susanne Norman, flygplatschef. 

Detur kommer att flyga direkt till Chania flygplats från Åre Östersund under sommarhalvåret 2014, 10 maj–14 juni.

Väster om Chania, i orterna Platanias, Agia Marina, Kato Stalos och Gerani, erbjuder sedan Detur ett varierat hotellprogram, med allt från femstjärniga hotell till enklare lägenhetshotell. Det erbjuds även ett spännande program med utflykter och upplevelser, där man dels kan hitta klassiker som Samariaravinen, men även mycket annat.

Kort om Deturs Kreta

Följ med Detur till Kreta – den perfekta semesterön med underbara, milslånga stränder och skiftande natur. Greklands största ö har mycket att erbjuda med sin varierande natur, glittrande bukter och spännande grottor i bergen samt ett varmt och inbjudande folk! Här serveras grekiska sallader, tzatziki och andra läckerheter i mängder och med en behaglig badtemperatur långt in på hösten är inte alls svårt att förstå varför Grekland är ett så populärt resmål.

Chania är Kretas näst största stad med sina drygt 60 000 invånare och Detur kommer att trafikera Chania Flygplats. Deturs hotell ligger längs den milslånga stranden som stäcker ut sig väster om Chania. Här finns semesterorterna där man hittar våra hotell, som Platanias, Agia Marina, Kato Stalos och Gerani.