På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Ny flyglinje mellan Åre och London i vinter

2016-11-10, kl. 10:57

I vinter kan skidsugna resenärer resa från London till Åre och Vemdalen. Söndagen den 11 december startar Storbritanniens största flygbolag, easyJets direktlinje varje söndag till Åre/Östersunds flygplats från London Gatwick. I direkt anslutning till flyget erbjuds nu en prisvärd bekväm direkttransfer till Vemdalen, något som tidigare bara varit möjligt till Åre.

Direkttransfern från Åre/Östersunds flygplats till Vemdalen förbokas enkelt på flygtaxi.se och kostar enkel resa 360 kr/vuxen och 180 kr/barn (tom 11 år). Tidtabellen anpassas efter easyJets ankomster och avgångar på söndagar. Sedan förra året går det direkttransfer mellan Åre Östersund Airport och Åre för 295 kr/person, enkel resa till varje flyg.

- Vi ser ett ökat intresse från den brittiska marknaden vilket är glädjande. Genom en direkttransfer även till Vemdalen i nära anslutning till flyget från London kommer vi kunna erbjuda fler Londonbor att dricka sitt morgonte på hemmaplan och avsluta dagen med härliga åk i Vemdalen eller Åre, säger Niclas Sjögren Berg, Destinationschef SkiStar Åre.

Inte nog med att britterna nu kan ta del av makalös skidåkning i de svenska fjällen. Åre- och östersundsborna får nu chansen att resa till London och uppleva denna fantastiska storstad.

Om easyJet
Med över 70 miljoner passagerare årligen är easyJet det största flygbolaget i Storbritannien och det fjärde största bolaget i Europa. easyJet flyger till och från London Gatwick.