På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

För press

Ronneby Airport är en regional och militär flygplats belägen i Kallinge, åtta kilometer norr om Ronneby. Flygplatsområdet, som delas med Blekinge Flygflottilj (F 17), har varje år ungefär 200 000 resenärer och dryga 1 800 landningar.

 


Ronneby Airport  

Namn: Mona Glans, flygstationschef
Telefon: 010-109 55 92
E-post: mona.glans@swedavia.se

Pressmeddelanden

  • 2016-01-08, kl. 09:15
    Ronneby Airports positiva utveckling fortsätter. Under 2015 reste 4000 fler inrikesresenärer till och från flygplatsen. – Det befäster Ronneby Airports ställning som en allt viktigare flygplats för framförallt affärsresenärerna. För många resenärer och företag i sydöstra Sverige så är Ronneby den naturliga porten till övriga landet, säger Mona Glans, flygstationschef på Ronneby Airport.
  • 2014-07-03, kl. 08:30
    Swedavia har kommit överens med SAS om ett övertagande av Expeditionstjänsten vid fem regionala flygplatser från SAS Ground Handling (SGH). Överenskommelsen innebär att Swedavia övertar ansvaret vid Kiruna Airport, Luleå Airport, Umeå Airport, Åre Östersund Airport samt Ronneby Airport.
  • 2013-10-31, kl. 09:34
    På måndag 4 november förändras parkeringen vid Ronneby Airport. Fortfarande erbjuds en timmes gratis parkering, några av nyheterna är istället ett bomsystem med utbyggd service, en snabbare utfart för dem som förbetalt eller har årskort och 2 platser avsedda för att ladda elbilar. Samtidigt leds trafiken om för att minimera trafiken framför terminalen med avsikt att skapa en mer trygg miljö.