På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Contans Flygcafé välkomnas på Ronneby Airport

2013-07-05, kl. 16:04

Idag får caféet på Ronneby Airport en ny operatör när konditor Ulf Lennartsson, ägare till Konditori Continental, slår upp portarna till Contans Flygcafé.

Det är med andra ord en väletablerad konditor, med erfarenhet av hantverket sedan slutet av 1970-talet som tar över caféverksamheten på flygplatsen.

- Vi är oerhört glada för denna etablering. Contans Flygcafé kommer innebära ett lyft för resenärerna och serviceutbudet på flygplatsen säger Mona Grönqvist, flygstationschef på Ronneby Airport. Tanken är att vi också ska kunna vidareutveckla verksamheten så att man kan beställa och hämta sin smörgåstårta/tårta/bakverk när man flyger härifrån eller kommer tillbaka. Eller varför inte ta med en påse rykande färska frallor eller bullar till morgonmötet i Stockholm?

Utöver en gedigen bakgrund av att driva en konditoriverksamhet som uppskattas av kunderna kan bland Ulfs meriter nämnas att han bakat en 4,3-meterstårta till Diggiloogänget när de repeterade i Ronneby 2012 och en Sverigetårta till "Tommy Vandrares" promenad mellan Smygehuk och Treriksröset.

- Det ska bli jätteroligt att öppna en ny filial och jag ser verkligen fram emot att få välkomna resenärerna på väg till eller från regionen med högkvalitativa varor och en trevlig atmosfär, säger konditor Ulf Lennartsson.

Övertagandet skedde redan 1 juli, men verksamheten har hållit stängt under veckan för inflyttning och förberedelser.