På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Flyg med Turkietresor till Antalya från Ronneby Airport

2014-01-16, kl. 10:46

I april startar Turkietresor årets charterflyg till turkiska Antalya. Totalt erbjuds cirka 3 200 platser från den 11 april 2014. Det är andra året i rad som du kan åka med Turkietresor dit.

Totalt blir det 17 avresor till Turkiet, vilket innebär att 3 200 passagerare kan resa till solen från Ronneby i vår och sommar.

– Vi är väldigt glada över denna satsning som gör det möjligt för våra resenärer att flyga till populära Turkiet, säger Mona Grönqvist, flygstationschef på Ronneby Airport.

Chartern från Ronneby Airport till turkiska Antalya avgår mellan den 11 april och 16 oktober 2014.

Om Antalya

Antalya är en hamnstad i sydvästra delen av Turkiet. Delar av Antalya är byggt på klippor, så missa inte det fantastiska vattenfallet inte långt från gamla stan. Gamla stan är en vacker och pittoresk del av Antalya, med kullerstensgator och många affärer och basarer att fynda i. På natten fylls denna stad med en stämningsfull atmosfär, full av restauranger och mysiga barer. Den nya delen av Antalya innehåller allt en modern stad ska ha, köpcentrum och basarer, parker och ett stort urval av restauranger. Nattlivet är varierat och erbjuder allt från jazz och traditionella klubbar till levande musik.

Boka din charter på Turkietresors webbplats (nytt fönster)