På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Företagstjänster

 • Spela film
  Ha tillgång till hela världen

  Få hjälp att etablera passagerar- och fraktlinjer till Sveriges viktigaste flygplatser.

 • Spela film
  Hyr lokal på flygplatsen

  Starta butik, restaurang eller kontor på flygplatsen och få närhet till hela världen.

 • Spela film
  Nå dina målgrupper

  Annonsera på flygplatsen och nå hundratusentals resenärer över hela Sverige.

 • Spela film
  Ha möten på flygplatsen

  Umeå Airport har sex lokaler för konferenser upp till 75 personer.

Umeå Airport har ett unikt läge genom sin närhet till centrum av Umeå. På flygplatsen finns det stora möjligheter för ditt företag att verka och synas. Här kan du starta upp en verksamhet nära flyget och resten av världen, ordna konferenser för upp till 75 personer eller göra reklam som når ut till hundratusentals resenärer varje år.

Företagstjänster på Umeå Airport

flygmarknadFlygmarknad

Genom att etablera en flyglinje eller en flygfraktslinje i Sverige når du enkelt hela Skandinavien, Östersjöregionen, Europa och resten av världen. Flygmarknad fungerar som ett stöd och hjälper dig att starta flyglinjer på flygplatsen.

 FastigheterFastigheter

Att öppna butik, restaurang eller ha kontor på flygplatsen har flera fördelar. Oavsett vilken verksamhet du vill etablera så får du tillgång till en extremt stor marknad, dessutom tar sig du och dina gäster lika enkelt hit som till resten av världen.

ReklamReklam

På flygplatsen rör sig varje år massvis med köpstarka resenärer. Genom att följa passagerarna och göra reklam från parkering, via incheckning och gate, till boarding och ankomst blir flygplatsen en optimal plats för ditt företag att nå ut till era kunder.

KonferensKonferens

Att konferera på flygplatsen skiljer sig egentligen ingenting mot att konferera på någon annan mötesanläggning i landet – det är bara lite smidigare. På Umeå Airport finns sex stycken konferensrum för upp till 75 personer.