På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Direktflyg med Apollo till Kreta och Rhodos även nästa sommar

2013-10-08, kl. 13:25

Sommaren 2014 erbjuder Apollo fortsatt direktflyg från Umeå till Kreta och Rhodos. Efterfrågan på resor är hög, därför sätts drygt 2 300 platser in till de populära öarna i Grekland nästa sommar.  

Kreta är en av Apollos viktigaste destinationer med många återvändande kunder. Genom direktflyget till Chania når resenärerna de populära orterna på västra Kreta. Den kommande sommaren erbjuds en avgång i veckan från den 10 maj till den 21 juni. Till Rhodos blir det sju lördagsavgångar från den 23 augusti till den 4 oktober.

– Många uppskattar lyxen att kunna resa direkt ifrån hemorten och slippa extra tid och kostnader i samband med semester. Därför känns jätteroligt att även nästa sommar kunna erbjuda Umeåborna direktförbindelse med två semesterfavoriter som har så mycket att erbjuda, säger Kajsa Moström, informationschef Apollo.

– Detta är mycket glädjande nyheter för Umeå Airport. Kreta och Rhodos är två mycket populära destinationer och nu kan allt fler i regionen flyga direkt från sin hemmaflygplats vilket är mycket uppskattat, säger B-O Lindgren, flygplatschef på Umeå Airport.