På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Flyg direkt till Alicante från Umeå Airport med Norwegian

2012-11-07, kl. 13:45

Vid den första reguljära flighten till Las Palmas firades lite extra, resenärerna bjöds på bubbel och godis i terminalen innan avgång. Flertalet av passagerarna är vana resenärer till Gran Canaria och uppskattade möjligheten till att nu kunna flyga reguljärt. Samtidigt meddelades det att det från och med sommaren 2013 startar en direktlinje till Alicante.

– Varje torsdag kväll är det avgång till Las Palmas, det ger enorma möjligheter för den som vill ha friheten att själv planera sin resa. Att Norwegian nu väljer att även lansera en direktlinje till Alicante visar att bolaget satsar på Umeå Airport och det är vi givetvis mycket glada över, säger en positiv flygplatschef Bengt-Ove Lindgren, Umeå Airport.

– I samband med att vi etablerar en bas i Alicante öppnar det nya möjligheter för oss att satsa ännu mer på regionerna när vi fortsätter att expandera. Vi har en stark tro på att bygga nya marknader och Umeå Airport är en viktig samarbetspartner för oss. Vår Las Palmas-satsning från Umeå går över förväntan och vi hoppas nu att västerbottningarna även ska uppskatta vår nya direktlinje till Alicante som startar till sommaren 2013, säger Åsa Larsson, Informationschef på Norwegian.